T-mote trådløs truck fjernbetjening

Kør din truck fra gulvet

T-Mote er en simpel og let anvendelig fjernbetjening til din truck.
Den lille enhed gør øger din produktivitet, fordi du slipper for at hoppe ind og ud af din truck når du eksempelvis skal plukke ordrer på et lager.

Se video og læs mere her

Den simple men effektive fjernbetjening fra Toyota

En simpelt, lille og brugervenlig fjernbetjening til din truck. T-Mote øger produktiviteten, især hvis du pakker ordrer med mange forskellige lagerplaceringer i én ordre.

Uden T-Mote skal brugeren ofte hoppe af og på for at køre så lidt som én meter, flere gange for at pakke ordrer. Det kræver tid og energi og er belastende for medarbejderen. Med T-mote kan medarbejderen trille trucken med sig mens han eller hun går ved siden af trucken - det øger produktiviteten! 

Hvordan virker det?

For at bruge T-Mote registreres den med trucken ved hjælp af et tryk på en knap. Truckens display viser en klar status: remote status, manuel status, højre/venstre korrektion, forhindringsregistrering eller opladning. Trucken holder en konstant afstand til enten højre eller venstre side. Samtidig stopper trucken selv, hvis der ligger noget i vejen på gulvet, eller kører udenom hvis pladsen tillader det. 

Passer til Toyota Optio ordreplukkere

I dag virker systemet til to forskellige modeller; OSE 250  &  OSE 250P - men mange flere vil blive tilføjet i fremtiden. I vores reservedelsshop kan du købe ekstra fjernbetjeninger og opladere. 

Køb i reservedelsshoppen

Køb nu  >>

Fjern alle