Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Opkoblede & smarte trucks fra Toyota

Oplev smart trucks fra Toyota

Hvorfor er Smart Trucks en fordel for din virksomhed?

Ved du præcis hvor lang tid dine truck faktisk kører rundt på lageret? Eller hvor megen stilstandstid nogle af virksomhedens truck har? Findes der en løsning på at optimere serviceintervallerne og sænke de generelle omkostninger? Nu findes der en nem måde at overvåge og styre driften på, med forbedring af effektivitet, produktivitet og sikkerhed.

Lagertruck som bestilles efter oktober 2018 leveres med integreret telematik. Hos Toyota tager vi førertrøjen på inden for branchen med intelligente truck som standard, da vi ønsker at kunne tilbyde dig truck og redskaber til opnåelse af effektiv logistik. Når telematik-udstyr installeres som standard, giver det adgang til alle data fra det tidspunkt, hvor trucken produceres. På denne måde får du nem adgang til og kan analysere data fra dine intelligente truck, så du får overblik  og kan forbedre driften.

Oplev funktionerne i en intelligent truck

Som standard giver smart trucks fra Toyota dig et overblik over driftstimer, udnyttelse, service og lejedata, og via app'en er det muligt at kontakte dit serviceteam. For at få bedre styring af driften kan du nemt få et overblik over dine smart trucks i flådelisten. Du kan også spore udnyttelsen af dine truck i form af driftstimer, så vedligeholdelsen kan planlægges til præcist det rigtige tidspunkt, hvilket reducerer spild i form af servicetid og omkostninger.

Oversigt over dine truck

Du får adgang til en webportal med et overblik over alle smart truck på virksomheden. Her ser du  flådelisten, antal kørte timer, samt data på service- og lejeaftaler.

Udnyttelse af truck

Hold styr på driftstimerne og tilpas serviceintervallerne, så dine truck får længere levetid.

Serviceforespørgsler

Kontakt dit Toyota serviceteam via webportalen eller app’en ved at sende et billede og/eller en besked.

I_Site flådestyring

Med et enkelt klik kan du aktivere I_Site for at få overblik og viden om dine truck og førere så du kan foretage forbedringer, når det er nødvendigt.

En opgradering til I_Site giver dig fordele

Smart trucks kan nemt forbindes med vores flådestyringssystem I_Site. Teknologien kan aktiveres med et enkelt klik, hvilket gør det muligt for dig at overvåge driften og bruge disse data til registrering og afhjælpning af fejl. I_Site giver dig detaljerede rapporter, så du kan træffe de rigtige beslutninger og forbedre truck-udnyttelsen, overvåge hvilke førere der er godkendt til at bruge bestemte truck-typer, og optimere serviceintervallerne for at nævne nogle af fordelene.

LÆS MERE OM I_SITE

Intelligente truck opkobler din virksomhed

Hvordan kan intelligente truck forberede min virksomhed på fremtiden?

Allerede nu kan intelligente truck hjælpe dig med at sikre fremtiden for logistikken og materialehåndteringen på din virksomhed. Ved at indsamle og analysere data fra dine intelligente truck vil du være i stand til fortsat at optimere forskellige områder inden for din virksomhed. Du kan forlænge levetiden på dit udstyr og optimere antallet af truck i specifikke perioder inden for et år. Du får også fordel af forskellige tilbud tilpasset din virksomheds behov, eksempelvis lejetruck betalt pr. time. Og sågar bedømmelse af servicebehov for at undgå driftsstop i fremtiden.

Hvordan bidrager intelligente truck til en effektiv drift?

I en verden, hvor alt er forbundet, giver intelligente truck dig relevant information, så du har fuld kontrol og kan forbedre effektiviteten på din virksomhed. Du bliver i stand til at måle og forbedre, også via fjernadgang. Uanset om du er en kunde med en enkelt truck eller har en stor flåde af gaffeltruck fordelt på flere steder verden over. Resultatet? Effektiv drift med ekstrem optimering, og intet spild af energi, tid eller plads.

VORES VISION OM INTELLIGENT LOGISTIK

Alt hvad du skal vide om smart trucks fra Toyota

Du kan måske også lide

Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site forbinder din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over, hvad der sker og fortæller, hvordan du kan optimere din operation.

Læs mere >
En autopilot foretager horisontal transport

Automatiserede truck

Vores produktprogram af automatiserede truck og lastbærere omfatter en række avancerede, fleksible løsninger, der giver en mere effektiv, omkostningsbesparende godshåndtering.

Læs mere >
Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >
Toyota og fremtiden

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >