Skræddersyede truck til tunge og intensive materialehåndteringsopgaver

Kalmar gaffeltruck

Skræddersyede truck til tunge og intensive materialehåndteringsopgaver

Kalmar truck

Kalmar truck er til de tunge og intensive materialehåndteringsopgaver, bygget med fokus på truckførerens behov for hurtigt og sikkert at kunne flytte godset. Kalmartruck har høj oppetid og lang levetid og alle Kalmartruck skræddersyes til opgaven.
Kalmar elektrisk gaffeltruck

Kalmar elektrisk gaffeltruck - Light 5-9 ton

  • Ydelse og køreegenskaber som en motortruck - men uden udledning af skadelige emissioner
  • Gennemtænkt design, der emmer af kvalitet og førerkomfort.
  • Markedsledende energieffektivitet med praktisk ECO-mode funktion.

ECG50-90 el-truck serien fra Kalmar er konstrueret til krævende inden og udendørs driftsforhold, og er det oplagte miljøvenlige alternativ til en diesel eller gastruck. Ved skift fra motor til eltruck kan du få et attraktivt energitilskud og yderligere en betydelig reduktion i dine fremtidige serviceomkostninger.

Få rådgivning

Kalmar elektrisk gaffeltruck - Medium 9-18 ton

  • Ydelse og køreegenskaber som på en Kalmar Medium motortruck - men uden udledning af støj og skadelige emissioner.
  • Gennemtænkt design, der emmer af kvalitet og førerkomfort.
  • Markedsledende energieffektivitet, med en praktisk ECO-mode funktion.
  • Fuldt fabriksoptionsprogram som på Medium motortruck serien.

ECG90-180 el-truck serien fra Kalmar er konstrueret til krævende inden og udendørs driftsforhold, og er et oplagt miljøvenlige alternativ til en dieseltruck. Ved udskiftning af motortruck til eltruck, kan du endvidere opnå et attraktivt energitilskud og en solid besparelse på dine fremtidige serviceomkostninger.

FÅ RÅDGIVNING
Kalmar diesel gaffeltruck

Kalmar diesel gaffeltruck – Light 5-9 ton


Light serien består af gaffeltrucks med kapacitet på 5 - 9 tons, hvor styrke og præcision er kombineret for at give dig de bedste betingelser for hurtig, sikker og økonomisk håndtering af gods.

Et strømlinet design og robuste drivlinier ligger til grund for denne truckserie enkle og problemfri drift. Integreret intelligens og en hel række valgfri funktioner gør det endnu lettere for truckføreren at udføre sine opgaver og samtidig minimere risikoen for skader på godset. Der er en vifte af muligheder til rådighed for dig som kunde, så du nemt kan bygge præcis den gaffeltruck, der passer til dine behov og krav. Kalmar gaffeltruck er bygget efter de højeste standarder for kvalitet og pålidelighed, som giver dig bedst mulig driftsøkonomi og lang levetid. 

Få rådgivning
Kalmar diesel gaffeltruck

Kalmar diesel gaffeltruck – Medium 10-18 ton

Kalmars medium serie DCG100-180 består af en række trucks med en løftekapacitet på 10-18 tons. De er designet, bygget og produceret med henblik på at holde et højt produktivitetsniveau og en høj oppetid. Også den nye EGO kabine er spækket med funktioner, der betyder højere produktivitet, effektivitet, sikkerhed og ikke mindst komfort for truckføreren. EGO kabinen omfatter en buet frontrude der giver truckføreren en fremragende udsigt. Af andre features ved EGO kan nævnes: ergonomisk rat, fleksibel sikkerhedspedal, højkapacitets vinduesviskere, tagvisker og ergonomisk multisæde. Kabinen er ergonomisk og designet til maksimal siddekomfort, også når vagterne er lange og operationerne krævende.

Få rådgivning
Kalmar essential range - attraktiv pris

Kalmar Essential Range - Medium 10-18 ton

Kalmar Essential Range gaffeltruck er indbegrebet af ”Value For Money” og henvender sig til virksomheder der kører i et normalt til intensivt dagligt skift med traditionelle løfteopgaver. Essential Range rammer lige der hvor behovet er en attraktivt prissat moderne gaffeltruck, hvor der ikke er gået på kompromis med miljøkrav og udrustning til opgaverne og ønskes en attraktiv og sikker arbejdsplads for både fører og omgivelserne.

Essential modellerne baserer sig på Kalmar´s overlegne DCG90-180 serie, blot med en lidt simplere opbygning og et lavere standart udstyrsniveau. Med Essential konceptet har Kalmar valgt at nærme sig udstyrsniveauet og prislejet for en bredere vifte af konkurrerende mærker, men uden at gå på kompromis med den funktionalitet, ergonomi, slidstyrke og kvalitet, som Kalmar brandet til enhver tid er din garanti for.

Essential Range har de samme kvalitets drivlinjekomponenter fra Volvo, ZF og Kessler, som bruges på Kalmar´s øvrige produkter og deler chassis og aksler, samt mast og vognprogram med DCG90-180 serien. Essential Range har en anden kabineudrustning og et mindre fabriksoptions program end ”high end” modellen DCG90-180, men matcher alligevel alle konkurrerende produkter, på alle væsentlige parametre.

Få rådgivning
Kalmar terrængaffeltruck - big wheel

Kalmar terrængaffeltruck – Big Wheel 10-14 ton

Kalmars rough terrain medium serie DCG100-140-6BW består af 2 modeller i 10 og 14 ton, med ekstra stor hjulmontering og en frihøjde på mere end 30 cm. Maskinen kan leveres med mulighed for tilkobling af 4 hjulstræk ved lave hastigheder og har ellers samme opbygning, ydelse og optioner, som Kalmars øvrige velkendte modeller i medium serien.

Kalmar Big Wheel modellerne er konstrueret til kørsel i vanskeligt terræn, således ujævne og opkørte byggeområder, såvel som bløde gruspladser, til enhver tid kan forceres på sikker vis. Som en yderligere gevinst gør de store hjul, at maskinen har en indbygget affjedring, der giver stor komfort for føreren og samtidig skåner godset der transporteres.

Få rådgivning
Kalmar diesel gaffeltruck - heavy

Kalmar diesel gaffeltruck – Heavy 18-54 ton

Kalmar DCG180-540 Med denne Heavy gaffeltruck type, har Kalmar reageret på kundernes stigende krav til øget sikkerhed, højere ydelse, lavere driftsudgifter og reduceret brændstof forbrug. Den nye EGO kabine giver ligeledes føreren enestående udsyn, lavt støjniveau og intelligent ergonomi, der repræsenterer en af de mest brugervenlige kabiner i markedet

Kalmar DCG180-540 Med denne Heavy gaffeltruck type, har Kalmar reageret på kundernes stigende krav til øget sikkerhed, højere ydelse, lavere driftsudgifter og reduceret brændstof forbrug. Den nye EGO kabine giver ligeledes føreren enestående udsyn, lavt støjniveau og intelligent ergonomi, der repræsenterer en af de mest brugervenlige kabiner i markedet.

Få rådgivning
Kalmar diesel gaffeltruck

Kalmar diesel gaffeltruck - Super heavy 60-72 ton

Model DCG 60-72 Super Heavy Lift Trucks er udviklet specielt til de ekstremt tunge løfteopgaver i eksempelvis stål- og vindmølleindustrien. Trods den fysiske størrelse og en løftekapacitet på helt op til 72 ton, fremstår maskinen topmoderne og harmonisk og med Kalmar funktionalitet og flot finish.

Modellen leveres med Kalmars prisbelønnede EGO kabine og er opbygget med kendte gennemtestede komponenter. Ydeevne og pålidelighed er i top og modellen opfylder selv de skrappeste krav, inden for sikkerhed, udsyn, ergonomi, udstødningsemission osv. Det stopper dog ikke her - uden for standardprogrammet tilbyder Kalmar at bygge specialløsninger på projektbasis. Kalmar er verdensrekord indehaver på området og har flere gange produceret gaffeltruck med en helt ekstrem løfteevne. Den hidtidig rekord ligger på 90 ton og 2400 mm løftekapacitet.

Få rådgivning
Kalmar terminaltrækker

Kalmar terminaltrækker

Toyota markedsfører Cargotec’s program af Kalmar terminaltraktorer til tunge opgaver. Dette opfylder markedets krav om stor kapacitet, høj sikkerhed og godt arbejdsmiljø for føreren. Der er taget hensyn til miljøet, således at lovgivning om emission overholdes, ligesom omkostningerne til vedligeholdelse kan reduceres.

Terminaltrækkere til distribution
Toyota Material Handling DK introducerer nu Kalmars nye terminaltraktor ” T2 ”! T2 forener den  fleksible distributions traktor TT612d og den hårdføre TT616i, til én ny model med ekstra stærk chassisramme, flere forskellige motorvarianter, flere akselafstande og en endnu mere rummelig kabine, der som forgængeren har fuld ståhøjde, med direkte adgang til den helt jævne platform, og de brede trin ned på hver side. Til at toppe det hele, kommer maskinen med en 24 mdr/4000 timers garanti som standard.

Få rådgivning
Kalmar reachstacker

Kalmar reachstacker

Verdens mest populære reachstacker  
Containerhåndtering med reachstackers er en af verdens mest fleksible løsninger hvad enten arbejdet foregår på distributions- eller havneområder. DRG sætter nye standarder for driftssikkerhed, udførelse og nem vedligeholdelse. Tilgængelig til mange containerhåndteringer, samt opbygning til specielle løsninger. Miljøvenlige motorer, behageligt automatisk gearskift samt fuld førerkontrol.

DRG modellen er som alle øvrige Kalmar modeller med Kalmars prisbelønnede EGO kabine. 

K-Motion
DRG familien udvides nu med modellen: K-Motion! K-Motion er mere en bare en ny transmission og motor, det er en helt ny måde at kombinere hydrostatens lave omdrejninger med de store kræfter og moment der findes i en mekanisk transmission. Alt dette er styret af en unik software der altid optimerer maskinens drift med deraf følgende store besparelser på både miljø og totaløkonomi.

 

Få rådgivning
Kalmar containertruck

Kalmar containertruck

Denne truck - til brug for tung containerhåndtering - er udviklet specielt til havne og terminaler hvor der er strenge krav til produktivitet og kvalitetsarbejde. Dette er en maskine som længe har været efterspurgt til krævende terminalarbejde over hele verden.

Tre modeller dækker containerhåndtering mellem 36-45 tons kapacitet, 20’-40’ containere og op til fem fulde containere stablet i højden. Dette betyder, at du nemt kan finde den helt rigtige type maskine eller kombination af maskiner, som passer til din virksomheds driftskrav.

For indflydelsesrig drift er det essentielt at føreren har fuld kontrol over enhver situation. Det starter med et 360° udsyn fra den prisbelønnede EGO kabine og bliver efterfulgt af et åbent mastedesign og portal. Den synlige kontakt med stablen, containerhjørnerne, twist-locks samt spreaderen er optimeret.

Få rådgivning
Kalmar containertruck til tomme containere

Kalmar containertruck til tomme containere

Kalmar DCG80-100 har en løftekapacitet på 8-10 ton og er både robust og effektiv. Der er sat fokus på sikkerhed, og du får nu flere valgmuligheder end nogensinde før. Containertrucken er omkostningsbesparende med sin høje produktivitet og lave brændstofforbrug.

Du får et stærkere chassis med Kalmars gennemtestede G-Generation platform, der med den bagmonterede cylinder forbedrer stabiliteten. Drivakslerne er opgraderet og maskinen giver god stabilitet når der løftes tunge laster i højden.  

Du kan vælge imellem 3 forskellige løftekapaciteter: 8. 9 eller 10 ton alt efter dine behov. Hver af de forskellige løftekapaciteter kan efterfølgende tilkobles enten en enkelt eller en dobbelt container-håndtering. 

DCG modellen er som alle øvrige Kalmar modeller med Kalmars prisbelønnede EGO kabine.

Få rådgivning
Kalmar shuttle carrier

Kalmar shuttle carrier

Kalmar shuttle carriers forbedrer din terminals gennemløb ved at afkoble ship-to-shore og værfts operationer. De er det ideelle horisontale transportsystem til terminaler, designet omkring automatiserede stablingskraner (ASC) eller gummidæks-portalkraner (RTG).

En shuttle carrier fremskynder dine operationer betydeligt, fordi container-overdragelsen ikke kræver en kran og en transportør til at være til stede på samme tid. Kranerne kan sætte containere på jorden klar til afhentning, fremfor at bruge værdifuld tid på at placere dem på trailere. Vores fire shuttle carrier-modeller er alle designet til at hjælpe dig med at forbedre terminal-produktivitet og reducere dine omkostninger.

Vores klassiske model er udstyret med en brændstof-effektiv dieselmotor med lavt støjniveau og "Smoothlift" hejsesystem. De elektriske modellers diesel-elektriske kørsel tilbyder fremragende brændstoføkonomi og lavt støjniveau, og vores hybridmodel er udstyret med et regenererende system til at omdanne overskydende energi til genanvendelig elektrisk strøm. Kalmar AutoShuttle ™ er vores automatiske løsning designet til at øge terminal-sikkerhed og produktivitet

Få rådgivning
Kalmar straddle carrier

Kalmar straddle carrier

Kalmar straddlecarriers er betroet af terminaloperatører verden over for deres evne til at gøre  skib-til-kyst kran-operationer hurtigere og mere effektive. Kalmar-familien består af fire produkter og inkluderer vores klassiske model - verdens mest populære straddle carrier.

Vores elektriske straddle carrier tilbyder fremragende brændstoføkonomi og lavt støjniveau, mens hybridmodellen er udstyret med et regenererende system til at omdanne overskydende energi til genanvendelig elektrisk strøm. Kalmar AutoStraddle ™ er vores automatiske løsning designet til at øge terminalsikkerhed og produktivitet.

Få rådgivning
Kalmar RTG kraner

Kalmar RTG kraner

Alle vores RTG-løsninger er designet til pålidelig, effektiv, sikker og omkostningseffektiv drift

Kalmar E-One² RTG er en lav-emissions maskine, som kræver et minimum af vedligeholdelse og et let at tilpasse til hybrid drift. E-One² Hybrid RTG minimerer brændstofudgifterne ved hjælp af regenerativ energi til løft. E-One² SmartPower RTG giver store brændstofbesparelser sammenlignet med traditionelt udstyr. Samtidig giver maskinen den perfekte balance mellem produktivitet og omkostningseffektivitet.

E-One² Zero Emission RTG er en fuldt elektrisk kran uden emission, motorstøj og hydrauliske olier.

Få rådgivning
Toyotas lejeløsninger

Lej en truck

Fra 1 dag til 8 år – vores lejeløsninger er fleksible, altid tilgængelige og altid konkurrencedygtige. 

Brugte gaffeltrucks

Køb en brugt truck

Vi hjælper dig med at finde den perfekte truck - uanset om den er ny eller brugt. Gør din virksomhed mere lønsom med brugte kvalitetstrucks.

Guide til elektriske palleløftere

Vi guider dig gennem de vigtigste ting man skal overveje, når du skal vælge den rigtige truck.

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Fjern alle