Billig BT palleløfter

10% rabatkode: nyhedsbrev

Lige nu giver vi 10% rabat på markedets stærkeste palleløfter. Skriv koden ind i rabatkodefeltet når du bestiller online.

Markedets bedste palleløftere

Skal du bruge en palleløfter der holder i længden, skal du vælge en Toyota. Vi sælger kvalitet, som kan holde til at blive brugt hver dag, i mange år ud i fremtiden. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, sidder vi klar til at rådgive dig.

Toyota palleløftere har sat standarden, både når det gælder styrke og ydeevne, i mere end 60 år. En Toyota palleløfter holder op til fem gange så længe som andre løftevogne, viser arbejdscyklustests. Toyotas palleløftere bliver fremstillet på vores egne produktionsanlæg i Sverige.

Livstidsgaranti
Toyota stoler så meget på resultaterne af disse tests, at vi giver en enestående garanti: Toyota Lifter LHM230Q har livstidsgaranti (99 år) på gaffelrammen.

En højtløfter til enhver opgave
Der kan leveres modeller med manuelt løft, elektrisk løft og modeller i rustfrit stål. Med elektrisk løft er det nemt at hæve gaflerne, og modeller i rustfrit stål er beregnet til opgaver, hvor der stilles høje krav til hygiejnen, og hvor der ellers ville kunne forekomme korrosion.

Speciallavet palleløfter
Skal du bruge en speciel palleløfter, fx med ekstra lange gafler eller med ekstra bredde mellem gaflerne, kan vi også klare det. Kontakt os på 70 220 260 eller udfyld denne formular, så vender vi hurtigt tilbage. Se fx denne speciallavede palleløfter, lavet til at køre i små lastrum på fly fra Atlantic Airlines. 

Find brugermanual her

Kvalitet der holder

Toyota palleløftere har sat standarden, både når det gælder styrke og ydeevne, i mere end 60 år. En Toyota palleløfter holder op til fem gange så længe som andre løftevogne, viser arbejdscyklustests. Toyotas palleløftere bliver fremstillet på vores egne produktionsanlæg i Sverige

Hjulguide

Din truck har brug for den rigtige type hjul for at kunne fungere optimalt. Bliv klogere med denne guide. 

Læs mere

Vælg den rigtige palleløfter

Vi har en palleløfter til ethvert behov. Find den rigtige her

Læs mere

Palleguide

Vi har samlet det der er godt at vide om paller, for at vælge den rigtige truck.  

Læs mere

EcoVadis Guld til Toyota

Vi er blevet vurderet blandt de 3% bedste i verden inden for ”Miljø”, ”Medarbejdere og menneskerettigheder”, ”Etik” og ”Bæredygtigt Indkøb”.

Læs mere

Fjern alle