Billig BT palleløfter

10% rabatkode: nyhedsbrev

Lige nu giver vi 10% rabat på markedets stærkeste palleløfter. Skriv koden ind i rabatkodefeltet når du bestiller online.

Markedets bedste palleløftere

Skal du bruge en palleløfter der holder i længden, skal du vælge en Toyota. Vi sælger kvalitet, som kan holde til at blive brugt hver dag, i mange år ud i fremtiden. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, sidder vi klar til at rådgive dig.

Toyota palleløftere har sat standarden, både når det gælder styrke og ydeevne, i mere end 60 år. En Toyota palleløfter holder op til fem gange så længe som andre løftevogne, viser arbejdscyklustests. Toyotas palleløftere bliver fremstillet på vores egne produktionsanlæg i Sverige.

Livstidsgaranti
Toyota stoler så meget på resultaterne af disse tests, at vi giver en enestående garanti: Toyota Lifter LHM230Q har livstidsgaranti (99 år) på gaffelrammen.

En højtløfter til enhver opgave
Der kan leveres modeller med manuelt løft, elektrisk løft og modeller i rustfrit stål. Med elektrisk løft er det nemt at hæve gaflerne, og modeller i rustfrit stål er beregnet til opgaver, hvor der stilles høje krav til hygiejnen, og hvor der ellers ville kunne forekomme korrosion.

Speciallavet palleløfter
Skal du bruge en speciel palleløfter, fx med ekstra lange gafler eller med ekstra bredde mellem gaflerne, kan vi også klare det. Kontakt os på 70 220 260 eller udfyld denne formular, så vender vi hurtigt tilbage. Se fx denne speciallavede palleløfter, lavet til at køre i små lastrum på fly fra Atlantic Airlines. 

Find brugermanual her

Køb Toyota palleløfter online

Standard Palleløfter

Vores bedst sælgende palleløfter. Bruges af supermarkeder, på lastbiler og i lagerhaller.

Bestil nu
Sakseløfter højtløfter toyota

Sakseløfter

Brug den som et rullende arbejdsbord, eller hæv varerne når du fylder hylder

Bestil nu
Kvartpalleløftere til butikken

Kvartpalleløfter

Vælg mellem en kvartpalleløfter som kan tage kvartpaller ned fra en europalle og den mere simple kvartpalleløfter, til at flytte kvartpaller.

Bestil nu
Støjsvag palleløfter

Støjsvag palleløfter

Kører du varer om natten, eller ligger din butik i et boligområde bliver du populær hvis du mindsker larmen. 

Bestil nu
Palleløftere med vægt fra Toyota

Palleløfter med vægt

Spar tid når du skal sende varer - vej din palle med din palleløfter. Vælg mellem præcis vægt eller vægtindikator.

Bestil nu

Kvalitet der holder

Toyota palleløftere har sat standarden, både når det gælder styrke og ydeevne, i mere end 60 år. En Toyota palleløfter holder op til fem gange så længe som andre løftevogne, viser arbejdscyklustests. Toyotas palleløftere bliver fremstillet på vores egne produktionsanlæg i Sverige

Hjulguide

Din truck har brug for den rigtige type hjul for at kunne fungere optimalt. Bliv klogere med denne guide. 

Vælg den rigtige palleløfter

Vi har en palleløfter til ethvert behov. Find den rigtige her

Palleguide

Vi har samlet det der er godt at vide om paller, for at vælge den rigtige truck.  

EcoVadis Guld til Toyota

Vi er blevet vurderet blandt de 3% procent bedste i verden inden for ”Miljø”, ”Medarbejdere og menneskerettigheder”, ”Etik” og ”Bæredygtigt Indkøb”.

Fjern alle