t-mote remote drive solution

Kør din truck fra gulvet

T-Mote er en simpel og let anvendelig fjernbetjening til din truck. Den lille enhed gør øger din produktivitet, fordi du slipper for at hoppe ind og ud af din truck når du eksempelvis skal plukke ordrer på et lager.

Den simple men effektive fjernbetjening fra Toyota

En simpelt, lille og brugervenlig fjernbetjening til din truck. T-Mote øger produktiviteten, især hvis du pakker ordrer med mange forskellige lagerplaceringer i én ordre.

Uden T-Mote skal brugeren ofte hoppe af og på for at køre så lidt som én meter, flere gange for at pakke ordrer. Det kræver tid og energi og er belastende for medarbejderen. Med T-mote kan medarbejderen trille trucken med sig mens han eller hun går ved siden af trucken - det øger produktiviteten!

Hvordan kan T-mote hjælpe din virksomhed?

Produktivitet

Fjernbetjeningskonceptet forkorter den tid, en arbejdscyklus tager, hvilket igen øger operatørens plukningsproduktivitet og skaber en glattere plukning. Når man sammenligner med en manuelt betjent pickupvogn, kan brug af fjernbetjeningsbiler vise en stigning på op til 20% i produktivitetsgevinster for identiske plukcykler.

Ergonomi

At minimere behovet for konstant at gå op og ned fra trucken reducerer risikoen for personskader og træthed for operatøren. Det giver også operatørerne hænder fri til at plukke varer, da den kun bruger en lille fjernbetjening med fingeraktivering.

Sikkerhed

Trucken er forsynet med sikkerhedsscannere, som registrerer objekter op til 1 m foran trucken og får den til at stoppe automatisk eller justere stien for at forhindre risiko for kollisioner og ulykker. I fjernbetjeningstilstand bevæger trucken sig med en hastighed på 4 km/t, og en advarselslampe blinker for at advare andre fodgængere om truckens bevægelse.

Omkostninger

Kontrolleret acceleration og hastighed resulterer i mindre slid på nøglekomponenter, forlænger deres levetid og reducerer serviceomkostningerne. Styring af truckens adfærd resulterer også i en 10% reduktion af energiforbruget, hvilket også kan spare på omkostningerne.

Kontakt os
Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere

Lavniveau plukketruck til lager

Plukketruck

Med forskellige plukkehøjder, kapaciteter, chassis-optioner og master er BT Optio plukketruck fra Toyota velegnet til alle typer af ordreplukningsopgaver. Fra lave til høje operationer giver disse plukketruck garanti for produktivitet og effektivitet.

Læs mere >

En autopilot foretager horisontal transport

Automatiserede truck

Toyota kan hjælpe dig med en automatisering af dit lager step-by-step, der hvor mennesker og førerløse AGV truck kan supplere hinanden.

Læs mere

Detailhandel og lager

Vi ønsker at hjælpe dig med at minimere antal transportgange og at maksimere hastigheden fra modtagelse af varerne helt hen til det endelige leveringssted.

Læs mere

Fjern alle