Palleløfterfamilien er blevet et medlem rigere

Med familieforøgelsen gør vi det billigere, nemmere og hurtigere at opgradere fra manuelle palleløftere til lithium-ion drevne elektriske palleløftere. Vores lille ny er den perfekte løsning, når du ønsker at effektivere dagligdagen i butikken eller på det lille lager.

Den er kommet til verden for at give lidt konkurrence til de manuelle palleløftere, der i årtier har været en fast del af de fleste danske supermarkeder og lagre.


BT Tyro
er let at bruge for enhver der er vant til at benytte en manuel palleløfter. Ovenpå løfteren findes nødstoppet, ligesom der er en 'maveknap' på håndtaget, der sikrer at den elektriske palleløfter ikke skader føreren. Samtidig er chassiset lavt, hvilket sikrer at maskinen ikke kører over førerens fødder. 

Da vi designede denne elektriske palleløfter, var et af de vigtigste kriterier størrelsen. Den skulle kunne erstatte manuelle palleløftere i butikker, for at hjælpe med håndteringen af tunge paller, samt aflaste ansatte. 
Med sine 54 cm i bredden, er den kun 2 cm bredere end vores yderst populære Toyota Quickløfter, og kun 2,5 cm længere. 

Vil du gerne se og prøve vores lille ny, så kontakt os via chatten eller vores kontaktformular - vi har en stående på hver af vores lokationer.

 

 

Bestil din Tyro i dag

14.000 kr inkl. fragt

Let, kompakt og billig elektrisk palleløfter

 

 

Pallerne i din butik er ofte pakket til det yderste, derfor er det vigtigt at sikre, at de ikke vælter når du drejer med din BT Tyro. Det sørger den nye elektriske palleløfter selv for, ved at reducere hastigheden, når maskinen drejer.

 

Den nye BT Tyro elektiske palleløfter er perfekt til butikker, hvor manuelle palleløftere, som vores Quickliftere, normalt har deres force. BT Tyro fylder ikke meget mere end en normal manuel palleløfter.

 

Se alle videoerne af vores BT Tyro

Se flere videoer

Manuelle palleløftere

Med Toyotas palleløftere får du en pålidelig materialehåndteringsløsning, der passer til dit behov. 

Brugte gaffeltrucks

Køb en brugt truck

Vi hjælper dig med at finde den perfekte truck - uanset om den er ny eller brugt. Gør din virksomhed mere lønsom med brugte kvalitetstrucks.

Find den rigtige energiløsning

Lithium-ion batterier er 30% mere energieffektive end blysyrebatterierog fås til alle eltruck med kapacitet op til 8 ton.

Toyota kundeservice

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Skriv til os, ring til os eller du kan chatte med os, nederst til højre.

Fjern alle