Nyt AGV-showroom

Når man går med overvejelser om at implementere en automatiseringsløsning, kan der hurtigt opstå et behov for at se hvordan de førerløse truck, kaldet Automated Guided Vehicles – eller blot AGV – opererer, og hvordan en automatiseringsløsning ser ud i funktion. Det har vi lyttet til, og derfor har vi, i samarbejde med vores partner EAB Lagerindretning A/S, bygget et demo-showroom i Vejle, hvor det er muligt at se AGV’er og Radioshuttles i funktion.
AGV showroom til førerløse truck

5 konkrete årsager til, at du skal automatisere

Der er flere årsager til at det er fornuftigt at automatisere din lagerlogistik. Du kan blandt andet;

    • Sikre din kapacitet i fremtiden 
    • Holde dine omkostninger nede
    • Sikre din forsyningskæde
    • Forbedre arbejdsmiljøet i din virksomhed
    • Nedsætte dit CO2 aftryk

Book en demo, og få en snak med os om, hvordan automatisering kan gavne netop din virksomhed.

En oplevelse tilpasset dine behov

I showroomet tilbyder vi flere forskellige fuldautomatiske set-ups, som tilpasses til netop dine ønsker. På den måde vil det blive muligt for dig at se en automatiseringsløsning i funktion, som passer til dine behov. Vores specialister vil personligt vise dig rundt i showroomet og der vil derfor være rig mulighed for at stille spørgsmål og kigge nærmere på hele setuppet.


Derudover har vi sørget for mødefaciliteter i de tilstødende lokaler, så vi kan drøfte og afdække dine behov yderligere, og sammen arbejde videre på at finde den løsning, der vil være mest optimal for dig og din virksomhed – alt imens AGV’erne fortsætter sit arbejde på den anden side af væggen.

 

Samarbejdet med EAB

Toyota Material Handling har indgået et samarbejde med den svenske virksomhed EAB Lagerindretning A/S om det nye AGV og Radioshuttle demo-showroom i Vejle. EAB leverer radioshuttles som kan transportere paller til den angivne plads på reolen, mens Toyota leverer AGV’er, som transporter pallerne rundt på lageret.

Ved at kombinere disse løsninger, bliver det muligt at opbevare 80% flere paller, da der kan lagres både dybere og højere, hvilket bidrager til optimering af dit lager.
Du vil derfor opleve, at vi er i stand til at levere en fuldautomatisk totalløsning, som giver en værdifuld indsigt i hvad en AGV og Radioshuttle-løsning kan bidrage med i din virksomhed.

Book en demo

hubspot_60_40

Fjern alle