Vælg den rigtige palleløfter

En palleløfter er ikke bare en palleløfter. Vi har et væld af forskellige modeller, som er tilpasset forskellige opgaver. Mest solgt er vores quicklifter, som bruges i supermarkeder, på lastvogne og næsten ethvert lager i Danmark.

Vælg den rette palleløfter

Vores manuelle palleløftere er pålidelige, driftssikre og designet til at holde i mange år. Sammenligninger med andre mærker har vist, at de fleste palleløftere slides op og skal udskiftes op til fem gange for at udføre den samme mængde arbejde, som det én Toyota palleløfter kan klare. Vi har mange varianter, også en palleløfter, der kan matche dine behov.

Palleløfter quick løft BT

BT Quicklifter

Toyotas mest solgte palleløfter er effektiv og robust. Quick-løft funktion betyder, at der kun skal to pumpeslag til, for at løfte lasten. 
Denne palleløfter er den du ser i supermarkeder, på lastbiler og på lageret


Køb quickløfter

Støjsvag palleløfter

Toyota har udviklet en palleløfter, Lifter Silent, der har et maksimalt støjniveau på 60 dBA, som især er vigtigt i forbindelse med leveringer og vareopfyldning uden for normal åbningstid – og i særlig grad er gældende for butikker, der ligger i boligområder. Lifter Silent er "Quiet Mark"-mærket.

Køb støjsvag løfter

Til våde og korrosive miljøer

Toyotas rustfri palleløfter er fremstillet af stål af en særdeles høj kvalitet. Den er ideel i korrosive miljøer og til opgaver, hvor der kræves en høj hygiejnestandard. Den galvaniserede palleløfter er velegnet til fugtige miljøer og til bl.a. levnedsmiddelindustrien.

Køb rustfri

Palleløfter med vægt

Med vores BT håndløftevogn med indbygget vægt kan du til en hver tid veje det gods, du håndterer. Palleløfteren er naturligvis med quicklift, så du ikke skal pumpe hele dagen for at løfte pallen.

Læs mere

Sakseløfter

Med en løftehøjde på 800 mm, kan du med en Toyota sakseløfter ikke bare flytte gods hurtigt og nemt, men også løfte godset op til en komfortabel arbejdshøjde. Det betyder, at du kan anvende den som et højdejusterbart arbejdsbord.


Køb sakseløfter

67% mindre igangsætningskraft

Toyota Pro Lifter er en palleløfter, der giver optimal produktivitet ved tunge arbejdsopgaver. Den kræver mindre kraft, når den skal sættes i bevægelse – op til 67% mindre end en standard palleløfter. Med denne unikke funktion er Pro Lifter et ergonomisk valg.

 

Køb Toyota Pro Lifter

Lille, let og agil elektrisk palleløfter

BT Tyro er en ultra kompakt elektrisk palleløfter, der henvender sig til supermarkeder og små lagre, hvor en normal elektrisk palleløfter kan have svært ved at manøvrere. Læs hvordan den har gjort hverdagen lettere i fakta, Hjallerup

 

Køb BT Tyro

Den bedste palleløfter nogensinde!

Med Toyotas palleløftere opnår du en omkostningseffektiv, innovativ og pålidelig materialehåndtering.  Den  manuelle palleløfter sætter global standard inden for pallehåndtering, og er velegnet til alle typer opgaver, også til steder, hvor der ikke må være støj, og til korrosive samt fugtige miljøer. 

Vores standard palleløfter kan håndtere mere end 100.000 løft, i løbet af sin levetid. En ubestridelig præstation for en palleløfter, som første gang kom på markedet for godt 60 år siden. Med 99 års reklamationsret på gaffelvogn og de lave driftsomkostninger, der er en følge af den lange leve- og oppetid, forstår man godt, at der indtil nu er solgt 3.340.000 Toyota palleløftere på verdensplan. 

Køb Toyota palleløfter

12 grunde til at købe Toyota-palleløftere

Vores palleløftere har sat standarder i styrke og ydeevne i over 60 år. Oplev holdbarheden, når du vælger en palleløfter fra Toyota. 

Læs mere

Manuelle palleløftere

Med Toyotas palleløftere får du en pålidelig materialehåndteringsløsning, der passer til dit behov. 

Læs mere

Elektriske palleløftere

Elektriske palleløftere er ideele til brug på store lagre, i butiker og ombord på lastbiler.   

Læs mere

Toyota kundeservice

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Skriv til os, ring til os eller du kan chatte med os, nederst til højre.

Kontakt os

Fjern alle