Hvem er vi?

Toyota Material Handling er nummer 1 i verden som forhandler af gaffeltruck og lagerudstyr. Toyota er en salgs- og serviceorganisation og vi kan tilbyde både nye og brugte truck og lagerudstyr til vores kunder sammen med vores netværk af selvstændige forhandlere.
Toyota truck på gang med mennesker

Toyota Material Handling Danmark

Toyota Material Handling Danmark forhandler og servicerer lager- og gaffeltruck på det danske marked, herunder nye truck af mærkerne Toyota, Kalmar og AUSA.

Vi har markedets bredeste produktprogram, som dækker alt fra de mindste håndløftevogne, over palletruck, stablere og reachtruck til store gaffeltruck samt AGV løsninger og logistikrådgivning.

Virksomheden har 300 medarbejdere, heraf 168 veluddannede serviceteknikere, fordelt over hele landet.

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. 

Mand arbejder på fabrik

Planlægning af kvalitet. Altid

Vi er en europæisk virksomhed, og vi har fabrikker i Sverige (Mjölby), Frankrig (Ancenis) og Italien (Bologna), hvor mere end 95% af vores truck produceres. Derved kan vi tilbyde et bredt udvalg af lagerudstyr og gaffeltruck produceret efter kvalitetsstandarderne i Toyota Production System (TPS).

Mere om Toyota Production System >

Mennesker sidder udenfor rundt om et bord

Engagement i mennesker

Vores førsteprioritet er vores kunder. Gennem tæt kontakt med dig kan vi forstå dine behov og levere den løsning, teknologi, energi, service og finansielle fleksibilitet, der passer til din virksomheds krav. Dette gør vi ved at arbejde efter TPS og TSC (Toyota Service Concept) og gennem konstant forbedring.

Sådan arbejder vi med Toyota Service Concept >

Vores netværk

Truck i showroom

Vores netværk

Vi arbejder over hele Europa på vores fabrikker, centrale kontorer samt i lokale datterselskaber, hvor vi leverer tjenester og løsninger. Og vi arbejder endvidere sammen med et stort indirekte netværk af uafhængige forhandlere.

​​​​​​​Vi har også fordel af et stort indirekte netværk med flere hundrede ansatte hos vores uafhængige distributører og forhandlere i visse lande, og på denne måde sikrer vi, at vi kan leve op til alle kunders krav og behov.

Bil parkeret udenfor Toyota kontor

Tilgængelig uanset hvor du er

Vi er det europæiske hovedkvarter for Toyota Material Handling Group, der er en del af Toyota Industries Corporation, verdens førende inden for materialehåndtering. TICO er aktiv i 5 forretningsregioner: Europa, Japan, Nordamerika, Kina og International.

Besøg TICO hjemmesiden >

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering så effektiv som mulig, og derfor arbejder vi efter et sæt af værdier kaldet The Toyota Way. Alle vores ansatte efterlever disse værdier på ethvert niveau, i forbindelse med deres daglige opgaver og i deres relationer med andre.
Genchi Genbutsu
Vi går altid til kilden for at finde fakta, så vi kan træffe korrekte beslutninger og løse eventuelle problemer.
Kaizen
Vi stræber efter at optimere vores virksomhedsdrift gennem konstant forbedring.
Udfordringer
Vi møder alle udfordringer med det mod og den kreativitet, der er nødvendig for at realisere vores langsigtede vision.
Teamwork
Vi stimulerer personlig og professionel udvikling og maksimerer både individuelle og teambaserede resultater.
Respekt
Vi respekterer andre og gør vores bedste for at opbygge gensidig tillid.

Mere end 100 års gode resultater inden for materialehåndtering

Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historie Toyota Material Handling 2015 and 2016
Historie Toyota Material Handling
Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >

Hånd tegner en truck

Design historie

Med inspiration dels fra Toyota værdier, dels fra industrielle trends udvikler vi løsninger inden for materialehåndtering med fokus på kunderne.

Læs mere >

Gode kollegaer - Toyota Material Handling

Bliv en del af vores team

Vi stræber altid efter at optimere vores produkter og den måde, vi arbejder på. Og nøglen er at arbejde med mennesker, der er lige så engagerede i logistik og teknologi, som vi er.

Læs mere >

Hvorfor vælge Toyota?

Toyota og BT har mere end 100 års samlet erfaring. Den erfaring betyder, at vi er nummer 1 i verden, inden for innovativt materialehåndteringsudstyr af særdeles høj kvalitet.I en verden, der hastigt forandrer sig, forstår vi, at også dine behov ændrer sig over tid, og at forskellige kunder kan have forskellige behov.

Læs mere >

Fjern alle