Hvem er vi?

Toyota Material Handling er nummer 1 i verden som leverandør af gaffeltruck, lagerudstyr og logistikløsninger. Toyota er en salgs- og serviceorganisation og vi kan tilbyde både nye og brugte gaffeltruck, lagertruck, reoler, førerløse truck og rådgivning om lageroptimering til vores kunder.
Toyota truck på gang med mennesker

Toyota Material Handling Danmark

Toyota Material Handling Danmark forhandler og servicerer lager- og gaffeltruck på det danske marked, herunder nye truck af mærkerne Toyota, TII Kamag og SANY.

Vi har markedets bredeste produktprogram, som dækker alt fra de mindste håndløftevogne, over palletruck, stablere og reachtruck til store gaffeltruck, containertruck, terminaltraktorer samt AGV løsninger og logistikrådgivning.

Virksomheden har 300 medarbejdere, heraf 168 veluddannede serviceteknikere, fordelt over hele landet.

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. 

Toyota har modtaget ”Ecovadis Gold” i 2023, en prestigefyldt rating inden for bæredygtighed og CSR

EcoVadis, som overvåger og vurderer bæredygtighed (CSR) i en hel række af verdens største virksomheder, har rangeret Toyota Material Handling Danmark til at være blandt de bedste 5% procent i verden når det gælder vores arbejde med ”Miljø”, ”Medarbejdere og menneskerettigheder”, ”Etik” og ”Bæredygtigt Indkøb”. En bæredygtig arbejdsplads i guldklasse med et sundt arbejdsmiljø ligger vores hjerte nær, siger Søren Vester Rasmussen, der er ansvarlig for CSR og bæredygtighed i Toyota Material Handling Danmark. Så det er gode nyheder – ikke bare for os, men også for vores kunder. For hvert år der går, stiger kravene til alle virksomheder om at forbedre deres bæredygtighed. For at virksomhederne skal kunne indfri deres egne ambitiøse bæredygtighedsmål, er det en nødvendighed at finde leverandører, som har en ambitiøs tilgang til bæredygtighed.

Læs mere her: Toyota Material Handling Danmark modtager pristigefyldt EcoVadis Gold Level

Mand arbejder på fabrik

Planlægning af kvalitet. Altid

Vi er en europæisk virksomhed, og vi har fabrikker i Sverige (Mjölby), Frankrig (Ancenis) og Italien (Bologna), hvor mere end 95% af vores truck produceres. Derved kan vi tilbyde et bredt udvalg af lagerudstyr og gaffeltruck produceret efter kvalitetsstandarderne i Toyota Production System (TPS).

Mere om Toyota Production System 

Mennesker sidder udenfor rundt om et bord

Engagement i mennesker

Vores førsteprioritet er vores kunder. Gennem tæt kontakt med dig kan vi forstå dine behov og levere den løsning, teknologi, energi, service og finansielle fleksibilitet, der passer til din virksomheds krav. Dette gør vi ved at arbejde efter TPS og TSC (Toyota Service Concept) og gennem konstant forbedring.

Sådan arbejder vi med Toyota Service Concept 

Vores netværk

Truck i showroom

Vores netværk

Vi arbejder over hele Europa på vores fabrikker, centrale kontorer samt i lokale datterselskaber, hvor vi leverer tjenester og løsninger. Og vi arbejder endvidere sammen med et stort indirekte netværk af uafhængige forhandlere.

​​​​​​​Vi har også fordel af et stort indirekte netværk med flere hundrede ansatte hos vores uafhængige distributører og forhandlere i visse lande, og på denne måde sikrer vi, at vi kan leve op til alle kunders krav og behov.

Bil parkeret udenfor Toyota kontor

Tilgængelig uanset hvor du er

Vi er det europæiske hovedkvarter for Toyota Material Handling Group, der er en del af Toyota Industries Corporation, verdens førende inden for materialehåndtering. TICO er aktiv i 5 forretningsregioner: Europa, Japan, Nordamerika, Kina og International.

Besøg TICO hjemmesiden 

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering så effektiv som mulig, og derfor arbejder vi efter et sæt af værdier kaldet The Toyota Way. Alle vores ansatte efterlever disse værdier på ethvert niveau, i forbindelse med deres daglige opgaver og i deres relationer med andre.
Genchi Genbutsu
Vi går altid til kilden for at finde fakta, så vi kan træffe korrekte beslutninger og løse eventuelle problemer.
Kaizen
Vi stræber efter at optimere vores virksomhedsdrift gennem konstant forbedring.
Udfordringer
Vi møder alle udfordringer med det mod og den kreativitet, der er nødvendig for at realisere vores langsigtede vision.
Teamwork
Vi stimulerer personlig og professionel udvikling og maksimerer både individuelle og teambaserede resultater.
Respekt
Vi respekterer andre og gør vores bedste for at opbygge gensidig tillid.

Mere end 100 års gode resultater inden for materialehåndtering

Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historisk tidslinje
Historie Toyota Material Handling 2015 and 2016
Historie Toyota Material Handling
Toyota kundeservice

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Skriv til os, ring til os eller du kan chatte med os, nederst til højre.

Kontakt os

EcoVadis Guld til Toyota

Vi er blevet vurderet blandt de 3% bedste i verden inden for ”Miljø”, ”Medarbejdere og menneskerettigheder”, ”Etik” og ”Bæredygtigt Indkøb”.

Læs mere

Bliv en del af Toyota

Hos os handler alt om kvalitet og mennesker, og vi er overbeviste om, at teamwork forøger kvaliteten på alle niveauer.

Læs mere

Vælg Toyota

Vi er stolte af, at være verdens førende inden for produktion af højkvalitets materialehåndteringsudstyr.

Læs mere

Fjern alle