Hvorfor vælge Toyota?

Toyota og BT har mere end 100 års samlet erfaring. Den erfaring betyder, at vi er nummer 1 i verden, inden for innovativt materialehåndteringsudstyr af særdeles høj kvalitet.I en verden, der hastigt forandrer sig, forstår vi, at også dine behov ændrer sig over tid, og at forskellige kunder kan have forskellige behov. Uanset, hvilke betingelser du måtte have, kan du være sikker på, at vi er opmærksomme på dine skiftende behov, og at vi altid kan supportere dig og din virksomhed med de rette faglige kompetencer, ressourcer og engagement. Dermed kan du fokusere på det, du gør bedst, at udvikle og drive din virksomhed.

 

Nærbillede af truck

Kvalitet og pålidelighed, altid

Vi udvikler alle vores truck med fokus på innovation, og vi investerer hele tiden i forskning og udvikling. Vores truck er produceret iht. Toyota Production System, med over 95% af komponenterne på vores egne europæiske fabrikker i Sverige, Frankrig og Italien. Du kan være sikker på, at de truck du køber, er testet indgående og vedligeholdt i hele deres levetid af os ifølge Toyota Service Concept, der er din garanti for kvalitet.

Ansatte i et møde

Respekt

  • For vores kunder  
  • For vores medarbejdere  
  • For vores miljø

Vi stræber efter at være en bæredygtig virksomhed, og vi hjælper vores kunder med også at opnå dette. Derfor samarbejder vi om at opnå et sikkert, sundt og miljøbevidst arbejdsmiljø - både for vores ansatte, vores kunder og vores leverandører. Vores adfærdskodeks er en af flere måder vi forsøger at opnå dette på.

Få mere at vide om vores tilgang til bæredygtighed >

Folk diskuterer i et mødelokale

Finansiel styrke med løsninger til dig

  • Fleksibel  
  • Tilpasset til dine behov  
  • Ingen tredjepart involveret

Vi ønsker at være din foretrukne finansieringspartner og kan levere de løsninger, du har brug for. Vi samarbejder med salgsafdelingen og har ekspertise i at udvikle og integrere finansielle tilbud i salgsprocessen. Som en pålidelig forretningspartner kan vi tilbyde dig globale finansielle ressourcer fra Toyota Industries Group, og du vil have direkte kontakt med os. Derved kan vi være fleksible, når det gælder din aftale, og specialtilpasse tilbud i forhold til din investering.
Årsrapport
Risiko- og kapitaldækningsrapport

Globale og lokale

Aktive i over 30 europæiske lande 

Tæt på dig

Med vores japanske rødder og søsterselskaber over hele verden er vi tilstede kloden rundt. Med vores europæiske fabrikker i Sverige, Frankrig og Italien og med vores lokale datterselskaber, distributører og forhandlernetværk i alle europæiske lande er vi også lokale for dig. Dette giver hurtig service for vores kunder og en god arbejdsplads tæt på hjemmet for vores medarbejdere.

Hvad kan du gøre for os?

Kvinde sidder foran bærbar

Bliv en del af vores team!

  • Se de muligheder, vi tilbyder
  • Som studerende eller fremtidig medarbejder
  • I et Toyota team tæt på dig


Vi stræber altid efter at optimere vores produkter og den måde, vi arbejder på. Og nøglen er at arbejde med mennesker, der er lige så engagerede i logistik og teknologi, som vi er.

Mere om at arbejde hos Toyota >

Service, når du har brug for det

Du finder os i mere end 30 lande i Europa. Vi har mere end 4.500 serviceteknikere, der udfører mere end 3,5 millioner serviceopgaver om året, med en first-time fix rate, der er størrre end 95 %.

Vi kan levere enhver tænkelig reservedel til din truck, hvor som helst i Europa, og altid inden for 24 timer.

Læs mere >

Vores håndløftevogne overlever år 4006

Arbejdscyklustests har vist, at BTs håndløftevogne er en af de mest slidstærke palleløftere på markedet. BT holder op til fem gange længere end andre mærker. Dette betyder, at de har de laveste levetidsomkostninger. BT håndløftevogne vil holde lang tid ind i fremtiden!

Køb ind til fremtiden

Prisvindende produkter og løsninger

Vores produkter og løsninger har et godt og solidt omdømme i branchen, og har modtaget en lang række prestigefyldte priser:

• International iF Design Awards
• International Forklift Truck of theYear (IFOY) 
• Quiet Mark Award  

Køb eller lej en af vores lager- og gaffeltruck

EcoVadis Gold

Toyota Material Handling Danmark har modtaget en GULD rating for vores bæredygtighedsniveau / Corporate Social Responsibility. Dvs. hvordan vi arbejder inden for områderne Miljø, Etik, Menneskerettigheder, og Bæredygtigt indkøb. Kun 5% af verdens virksomheder har opnået en GULD rating. Det er vi meget stolte af.

Læs mere >

Fjern alle