Logistics Solutions Center

På Logistics Solutions Center arbejder vi dedikeret på at finde nye teknologier og løsninger inden for logistik. Vi fokuserer på automatisering, lagerudstyr og telematik.

Logistics Solutions Center løser logistiske problemer

Inden for materialehåndtering udgør omkostningerne til arbejdskraft samt skadesomkostningerne en betydelig del af virksomhedens generelle driftsomkostninger.

Ved gentagen materialehåndtering kan vi reducere disse omkostninger ved at forbedre kapaciteten, produktiviteten og sikkerheden ved hjælp af automatiserede løsninger samt telematik- og softwareløsninger udviklet på vores Logistics Solutions Center.

På vej mod fremtiden

Da logistikbranchen hele tiden udvikler sig, udvikler vi passende løsninger til vores kunder, der kræver rettidig og præcis levering, højere kapacitet og mere fleksibilitet i et miljø under konstant forandring.

Med avanceret teknologi og intelligent software kan vi hjælpe vores kunder med at øge sikkerheden og produktiviteten og opnå enestående effektivitet.

Mere om fremtidens teknologi

Vi hjælper dig hele vejen igennem

Udviklingen af en logistisk løsning begynder med, at vi analyserer hele din virksomhed, og under udviklingen tilpasser vi vores fleksible løsninger, så de passer til din virksomhed. Det gør vi med vores standardudstyr kombineret med unikke intelligente softwareløsninger, som gør det muligt for dig at kommunikere med dit lagerstyringssystem. Brug af data fra opkoblede truck giver dig viden om, hvordan du kan øge produktiviteten og sænke omkostningerne i betydelig grad.

Innovative løsninger udviklet i et innovativt miljø

Vi har mulighed for at arbejde i Lindholmen Science Park i Göteborg, et sted, som er internationalt anerkendt inden for logistik, telematik og medier. På dette sted har vi adgang til et teknisk og innovativt netværk. Og derigennem har vi f.eks. mulighed for at arbejde tæt sammen med Chalmers University of Technology.

Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere din virksomhedsdrift.

Læs mere

En autopilot foretager horisontal transport

Automatiserede truck

Toyota kan hjælpe dig med en automatisering af dit lager step-by-step, der hvor mennesker og førerløse AGV truck kan supplere hinanden.

Læs mere

Mobile pallereoler

Lagerløsninger

Vi hjælper dig med at optimere dit business flow, reducere omkostningerne og øge produktiviteten med den optimale lagerløsning.

Læs mere

SpotMe

SpotMe advarselssystem

I travle miljøer er der ofte begrænsede trafikregler. For at forhindre uheld har vi udviklet SpotMe. 

Læs mere

Fjern alle