Hos Toyota køber vi gerne din gamle truck, såfremt du ønsker at købe en ny eller nyere truck af os. På den måde slipper du for, at skulle sælge din truck selv. Samtidig sikrer du dig, at din truck får nyt liv, enten som istandsat truck, som reservedele eller genanvendt så miljørigtigt som overhovedet muligt.

For at vurdere en truck der skal indgå i en handel er det vigtigt for os, at se nogle billeder af den truck vi køber af dig. Derfor beder vi dig sende os relevante billeder af din truck.
Gerne forfra, bagfra og fra siderne, samt et billede af typepladen med serienummeret.

Skal vi rådgive dig om hvilken truck du skal vælge, kan du også sende os billeder af din lokation, så vi bedre kan se hvilken type truck, er den rigtige til din opgave.

Læs mere om vores brugte trucks her

 

Se alle vores brugte trucks

 

Hvorfor vælge en brugt gaffeltruck?

Når vi leverer en brugt truck er den altid gennemtestet, malet og IFAG godkendt. Samtidig er de billigere end en helt ny truck, og så kan vi ofte leverer dem hurtigt.

Første servicebesøg uden ekstra omkostninger

Når du køber en Approved truck, inkluderer vi et første gratis serviceeftersyn to måneder efter leveringen. Det eneste, du betaler for, er reservedele, såsom olie og filtre. Vi betaler arbejdsløn og kørsel. Efterfølgende kan vi sammen tegne en servicekontrakt, så din truck forsat bliver vedligeholdt efter forskrifterne.

Find truck online

Manuelle palleløftere

Med Toyotas palleløftere får du en pålidelig materialehåndteringsløsning, der passer til dit behov. 

Læs mere

Serviceteknikker servicerer Toyota truck

Book service

Er din truck brudt sammen?
Fortvivl ikke - vi er her for hjælpe dig:
Ring 47 337 916, Chat med os eller Book service via formularen.

Book service her

Find dit serienummer

For at vi hurtigere kan hjælpe dig, håber vi, at du vil finde dit serienummer inden du booker service. Her finder du en guide til hvor du finder det.

Læs mere

Brugte gaffeltrucks

Find en næsten ny truck

Vi har et helt lager fyldt med næsten nye trucks. klar til hurtig levering. Leje, køb eller leasing - valget er dit.

Se trucks

Fjern alle