Toyota Material Handling i Paris 2024

Der sker masser af ting før og under De Olympiske og Paralympiske Lege i Paris 2024. På denne side kan du finde opdateringer om de vigtigste aktiviteter for vores frivillige og medarbejdere i Paris, såsom Marathon for Alle og offentliggørelsen af vinderne af Toyota Logistic Design Competition i Toyota House.

Start Your Impossible

Siden 2015 har Toyota været verdensomspændende mobilitetspartner for De Olympiske og Paralympiske Lege. I 2024 flytter legene til Paris, hvor vi for første gang er den officielle partner for materialehåndteringsudstyr. Det passer perfekt til vores virksomheds formål om at 'Move the world towards easy and sustainable' - i betragtning af Paris 2024's mål for CO2-udledning.

Fra oktober 2022 blev alle medarbejdere i virksomheden inviteret til at deltage i Toyotas "Start Your Impossible"-program med det formål at gøre en forskel for dem selv, deres kolleger og samfundet som helhed.

Start Your Impossible viser ikke kun bemærkelsesværdige olympiske og paralympiske atleter, men kaster også lys over heltene bag deres succes - trænerne, holdkammeraterne, forældrene og fansene - det fællesskab, der giver brændstof til deres rejse. Hvor du kommer fra - dit lokalsamfund - betyder noget. Det er denne respekt for lokalsamfund og det mangeårige engagement i sport, der skinner igennem i Toyotas støtte til mere end 200 olympiske og paralympiske atleter over hele verden.

Maraton for alle

Kan du forestille dig at løbe et olympisk maraton? For 12 af vores kolleger er denne drøm ved at blive til virkelighed under Marathon for Alle, der arrangeres som en del af Paris 2024. Dette maraton giver offentligheden mulighed for at flytte deres grænser og opleve et enestående øjeblik, hvor de følger i de olympiske atleters fodspor. 

Nu hvor de olympiske lege nærmer sig, forbereder vores kolleger sig på deres livs løb den 10. august. De skal løbe enten 10 km eller et helt maraton gennem hjertet af Paris. Hver deltager har sine egne mål, motivationer og forberedelser. Vi har talt med nogle af dem for at lære mere om deres inspiration, og hvordan de gør sig klar til løbet. 

Lad os støtte dem i deres forberedelser til denne bemærkelsesværdige begivenhed! Når alt kommer til alt, tager man ingen rejse alene.

Toyota Logistic Design-konkurrence

Vores tilgang til design er enkel. Vi byder konstant nye talenter velkommen, udforsker nye visioner og opfordrer til åbne sind. Vores søgen efter morgendagens løsninger inspirerede os til at lancere Toyota Logistic Design Competitions for studerende. At være på forkant med tiden er kun muligt takket være vores daglige søgen efter de friskeste og mest fremsynede designere af materialehåndteringsudstyr. 


Cirkulær økonomi - hver eneste lille smule tæller 

Udfordringen i denne udgave er at komme med ideer til, hvordan principperne for cirkulær økonomi kan anvendes i logistikken. Hvor affald bringes ned på et minimum, og ressourcer bruges til at skabe så lidt negativ indvirkning på miljøet som muligt. I sidste ende handler jeres ideer, opfindelser og løsninger selvfølgelig om at forbedre folks liv. 

 

Vinderne

Vi ser frem til at offentliggøre vinderne af denne udgave i løbet af Paris 2024. Hold øje med mere information!

 

Fjern alle