Reolløsninger fra Toyota

Optimal anvendelse af Frans Agros lager med reolsystemer fra Toyota

Under pandemien er mange blevet hjemme, hvor de har haft travlt i haven. Dette har givet stor vækst hos havespecialisten Frans Agro, og det har givet et behov for udvidelse i form af lagerudstyr og reolsystemer.

Fakta og tal

Frans Agro leverer til anlægsgartnere og skovbrugsvirksomheder samt ikke mindst til private haveentusiaster. På grund af den enorme vækst inden for branchen var en udvidelse absolut nødvendig. Virksomheden åbnede et helt nyt lager i Putte og valgte lagerudstyr og reolsystemer fra Toyota.

Fakta og tal

Havebranchen har oplevet vækst under pandemien

"Havebranchen har klaret sig rigtig godt under pandemien," udtaler administrerende direktør Geert Frans hos Frans Agro.

"Folk blev tvunget til at blive hjemme i foråret, hvor vejret var rigtig godt. Dette fik dem til at lave mere havearbejde for at slappe af. Vores webshop gik rigtig godt: det var en udfordring at behandle alle ordrer til tiden," fortsætter han.

"Vi manglede i den grad plads, selvom vi har et stort lager i Kampenhout. Derfor blev vi nødt til at udvide."

Find den optimale kombination af truck og reolsystem

At vælge Toyota Material Handling var logisk for Geert Frans, fordi Toyota kan tilbyde en komplet løsning med gaffeltruck og reolsystemer. "Den lokale Logistics Solutions rådgiver Wilfried Elsen har været en stor hjælp i rådgivningsprocessen. Vi talte om designet i lang tid og kiggede på forskellige muligheder, så jeg fik et rigtig godt indblik i det samlede koncept," fortæller Geert os.

"Vi har mange forskellige produkter og paller, hvilket giver meget varierende pallelæs og pallestørrelser. Dette gør det udfordrende at finde den bedste løsning. Takket være Wilfrieds kompetente rådgivning valgte vi drive-in reolsystemer og konventionelle pallereoler kombineret med en reachtruck med smalt chassis," fortsætter han.

Sikkerhed er også meget vigtigt for Geert Frans. Toyota har sørget for, at reolerne er beskyttet optimalt. Endvidere har Geert valgt nethylder til de konventionelle pallereoler, så de små varer ikke falder ned.

Toyota som understøttende partner gennem processen

"Dette har været den helt rigtige proces for os på vej mod 100% effektivitet. Målet var at udnytte hele lageret. Den endelige reol-løsning har sikret, at vores lager udnyttes optimalt til opbevaring af vores varer.”

"Vi har fået mere effektivitet, support og service, end vi havde forestillet os. Endvidere blev reolsystemerne leveret meget hurtigere end forventet. Og i mellemtiden har vi afgivet yderligere en ordre vedrørende en anden del af vores lager," tilføjer Geert.

Find den rigtige lagerløsning for dig

Stadsing bygger nyt lager

Nyt lager på 2200 m2, 6 li-ion palletruck, to smalgangstruck og et stort reolsystem fra Toyota gør Stadsing klar til fremtiden.

Læs artiklen

Lagerreol

Vi tilbyder en bred vifte af reolsystemer til lageret, der passer til dit behov og  sammen med dine truck.

Læs mere

Smalgangstruck

Se vores komplette udvalg af smalgangstruck til brug i meget smalle gange.

Udvalg af smalgangstruck

I_Site mobil

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde af trucks, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere.

Læs mere

Fjern alle