Kampagne for et sundt og produktivt arbejdsmiljø

Hos Toyota Material Handling anser vi vores medarbejderes og vores kunders sundhed og sikkerhed for meget vigtig. Læs om vores tiltag her.

Sikrere operationer

Med vores fortsatte partnerskab med EU OSHA og den nye kampagne 2020-2022 'Sunde arbejdspladser letter belastningen' ønsker vi at stræbe efter et arbejdsmiljø, der er sikkert, sundt og produktivt for medarbejdere og kunder. Effektiv styring af sikkerheds- og sundhedsrisici på arbejdspladsen gavner alle involverede. Det er godt for arbejdstagerne, godt for samfundet som helhed og godt for erhvervslivet.

Kampagnen "Lighten the Load" sigter mod at øge bevidstheden om arbejdsrelaterede muskuloskeletale lidelser og behovet for at håndtere dem og fremme en kultur med risikoforebyggelse. Det vil kun lykkes, hvis alle på arbejdspladsen er velinformerede om risiciene og de foranstaltninger, der kan implementeres for at forhindre dem. En anden succesfaktor til forebyggelse af ulykker og dårligt helbred på arbejdspladsen er at skabe en kultur med risikoforebyggelse, hvor alle forstår, at sikkerhed og sundhed er vigtig for organisationen som helhed.

Logo sunde arbejdspladser

The Healthy Workplaces Good Practice Awards

The Healthy Workplaces Good Practice Awards fungerer som en platform til udveksling af information og fremme af god praksis i hele Europa med hjælp fra konkrete eksempler på organisationer. EU-OSHA vil gerne invitere alle vores kolleger, europæiske arbejdsgivere eller andre forretningspartnere og fagfolk, inden for operationel sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen, til at deltage. Vinderne modtager en pris ved en ceremoni i april 2022.

Sådan deltager du >

 

EU-OSHA partnerskab

I 2013 sluttede Toyota sig til styregruppen for EU-OSHA-benchmarking initiativet og udvekslede bedste praksis med andre EU-OSHA-partnere med en grundig forståelse af kundesikkerhed, samt hvordan og hvornår ulykker opstår. Tidligere samarbejde inkluderer kampagnen 2010-2011 om ’sikker vedligeholdelse’, ’indsatsen i 2012-2013’, ’Arbejde sammen for risikoforebyggelse’, 2014-2015-kampagnen ’Sunde arbejdspladser håndterer stress’, kampagnen i 2016-2017, ’Sund arbejdsplads til alle aldre’ og senest ’Sunde arbejdspladser håndterer farlige stoffer’ i 2018-2019.

Du vil måske også syntes om

Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere

Bliv en del af Toyota

Hos os handler alt om kvalitet og mennesker, og vi er overbeviste om, at teamwork forøger kvaliteten på alle niveauer.

Læs mere

Folk kigger på truck

Vores tilgang til bæredygtighed

Vi har tilpasset strukturen af vores bæredygtighedsrapportering for 2023, som følger rammerne i EU's ESRS og har sat vores nye 10-års mål forud for, at EU-kravene træder i kraft.

Læs mere

Billede af tekst på et whiteboard

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering mest mulig effektiv, og derfor arbejder vi efter et sæt af værdier kaldet The Toyota Way.

Læs mere

Fjern alle