Toyota Tonero diesel gaffeltruck

Den nye Toyota Tonero overgår Stage V emissionsbestemmelserne

Toyota Material Handling Europe har optimeret serien af produktive, effektive og miljøvenlige motordrevne gaffeltrucks. Tonero Stage V er udstyret med Toyotas mest effektive industrimotorer, som vi selv har udviklet og produceret, og som optimerer ydelse og manøvredygtighed. De nye modeller kræver mindre vedligeholdelse, har lavere brændstofforbrug og frem for alt en renere forbrænding.

Den nye Toyota Tonero Stage V serie er energieffektiv og med en meget renere forbrænding end krævet i de seneste EU-emissionsbestemmelser, og med en lang række fordele for brugere af motordrevne gaffeltrucks. Disse trucks har en industrimotor fremstillet af Toyota, som er robust, pålidelig og nem at vedligeholde, med reduktion af brændstofforbrug og serviceomkostninger

“Vores nyeste motordrevne gaffeltruck, Tonero Stage V, kombinerer Toyota innovation og kvalitet, hvilket reducerer emissionen betydeligt og giver et renere miljø og renere luft,” udtaler Paul Van De Sype, Product Manager IC counterbalanced trucks hos Toyota Material Handling Europe.

Det nye design af gaffeltrucken er blevet gennemgået og forbedret i hele serien. Dette omfatter nem adgang, når der udføres vedligeholdelse, hvilket sparer tid og øger produktiviteten, så der opnås lavere ejerskabsomkostninger. Designet er blevet ændret på serien af trucks fra 1,5 til 3,5 t, så det er mere på linje med IC CB serien.

Stage V emissionsbestemmelserne overgået

Stage V, de europæiske emissionsbestemmelser, tilstræber en reduktion af udledningen fra forbrændingsmotorer og tillader kun motorer med lav emission. Toyota Material Handling ønsker at vejlede deres kunder i denne udfordrende tid og forpligter sig på at levere renere og mere effektive løsninger, med ydelse i topklasse. Tonero-seriens trucks lever op til kundernes specifikke krav til driften og har samtidig en meget lav udledning, er mere miljøvenlige og reducerer ejerskabsomkostningerne.

For at opnå dette er de nyeste motordrevne gaffeltrucks fra Toyota blevet optimeret med de mest effektive industrimotorer til diesel og LPG, der lever op til kravene i de seneste EU-emissionsbestemmelser. Toyotas overbevisende og unikke salgsargument er, at alle motorer er udviklet og produceret af Toyota selv.

Tonero-seriens trucks kan anvendes til ethvert formål. Toyota CB IC serien går fra 1,5 t hele vejen op til 8 t – til alt fra lette til intensive opgaver, inde eller ude. Op til 3,5 tons kapacitet kan kunderne vælge mellem en Tonero med hydrodynamisk drev eller hydrostatisk drev.

Toyota industrimotorer med ren forbrænding

Kernen i Toneroens rene forbrænding findes i modellernes motorer: Toyota arbejder efter Kaizen-princippet (konstant forbedring) og leverer motorer med ren forbrænding både på gas- og dieseldrevne trucks. De nye Tonero-modeller har rene, sikre og pålidelige motorer fremstillet af Toyota, som overgår de europæiske Stage V emissionsbestemmelser. Kunderne kan vælge mellem en lang række modeller, uanset om det er diesel eller gas.

Vores konverter-serie med hydrodynamisk drev fås op til 8 tons, både i diesel- og LPG-version.  Diesel fås på basismodellerne 1,5 til 1,8 t udstyret med den pålidelige 1DZIII motor. Og fra 2 t op til 8 t kan kunderne vælge mellem 3- og 4-cylindrede common rail motorer med meget ren forbrænding og effektiv brændstofudnyttelse. Begge motortyper har et dieselpartikelfilter (DPF) for at opnå renere drift samt høj ydelse og højt drejningsmoment ved lavt motoromdrejningstal, hvilket giver lang levetid og høj pålidelighed under alle forhold.

Serien med hydrostatisk transmission og hydrostatisk drev fås i en dieselversion, som har den højtydende 3-cylindrede 1ZS dieselmotor (2,0-3,5 t), og som fås i en LPG-version (1,5-3,5 t). Toyota har udviklet ny software til hele serien, og yderligere teknologi giver optimeret manøvredygtighed og produktivitet kombineret med højere bremsekraft.

Toyota stræber altid efter at kunne tilbyde produkter med merværdi samt at hjælpe kunderne med at reducere omkostningerne. Derfor er serviceintervallerne blevet forlænget betydeligt på de nyeste Toyota motorer, hvilket reducerer serviceomkostningerne.

Sikkerhed og komfort for føreren

Førerne får glæde af et nyt ergonomisk instrumentpanel med et nyt display, som er nemt og intuitivt at bruge, da alle betjeningselementer nu er samlet på et sted. Indikatorer for hydraulikolie, hjulposition, mast-tilt, dieselpartikelfilter (DPF), køreretning, tid og brændstofforbrug er en del af de nye funktioner på displayet, som alle bidrager til at øge produktiviteten og reducere omkostningerne. En sikker arbejdsplads opnås takket være kontrol før start samt hastighedsindstilling.

Toyotas nye kombinerede LED for- og baglygter øger førerens udsyn og giver endnu mere sikker håndtering. LED-lygternes lange levetid og lave energiforbrug giver omfattende besparelser på brændstof og service, øger truckens tilgængelighed og produktiviteten.

Toyota Tonero med hydrostatisk drev er svaret, hvis man ønsker ultimativ førerkomfort og køredynamik. Modellerne fra 2 t og opad har en fuldt affjedret førerkabine, som giver et optimalt ergonomisk arbejdsmiljø.

Toyota truck

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, inklusiv reachtruck, palletruck og plukketruck.

Se her

EcoVadis Guld til Toyota

Vi er blevet vurderet blandt de 3% bedste i verden inden for ”Miljø”, ”Medarbejdere og menneskerettigheder”, ”Etik” og ”Bæredygtigt Indkøb”.

Læs mere

Faktisk kapacitet

Sådan bestemmes en gaffeltrucks faktiske kapacitet. Som truckfører ved, er læsning og håndtering af en gaffeltruck meget sværere, end det ser ud.

Læs mere

I_Site mobil

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde af trucks, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere.

Læs mere

Fjern alle