Ernesto Domínguez udnævnt til ny President & CEO for Toyota Material Handling Europe

Toyota Material Handling Europe har den glæde at meddele, at Ernesto Domínguez, som i dag er Administrerende Direktør i Toyota Material Handling France, bliver ny President & CEO for Toyota Material Handling Europe.

Toyota Material Handling Europe anser Automation og Connectivity som vigtige dele af kerneforretningen. Toyota har en intention om at flytte verden og kundernes forretning i retning af en mere bæredygtig fremtid, hvor det at opleve spild og ventetid er blevet historie. Det skaber behov for at adoptere nye forretningsmodeller, udvikle kompetencer og prioritere investeringer.

Ernesto Domínguez, født i 1966 i Tarragona, i Spanien, kom til Toyota Material Handling Spain (tidligere BT España) i 2000 som Administrerende direktør. I 2016 accepterede Ernesto udfordringen om at påtage sig jobbet i Toyota Material Handling France som Administrerende direktør, den post han beklæder i dag.  

Ernesto Domínguez overtager rollen som President & CEO for Toyota Material Handling Europe den 1. april, 2020.  

 “Jeg tror, vi er ved en korsvej i udviklingen af vores traditionelle forretning, så den forbliver relevant for vores nuværende kunder, samtidig med at vi udvikler forretning og relationer i nye retninger. Jeg er beæret og ydmyg overfor de kommende udfordringer, og jeg ser frem til at møde dem i et tæt samarbejde med vores kunder, partnere og mine dedikerede kolleger i hele Europa,” siger Ernesto Domínguez.    

Udnævnelsen af Ernesto Domínguez kommer efter Matthias Fischers beslutning om at forlade Toyota Material Handling Europe. I løbet af Matthias’ otte år som President & CEO, er Toyotas salg vokset med 53%. Matthias Fischer stopper 31. marts, 2020, men i praksis er han allerede ophørt med sine aktive funktioner. Terry Unnai, Bestyrelsesformand for Toyota Material Handling Europe, er fra 4. februar, 2020 konstitueret President & CEO, dog udelukkende med administrative funktioner. 

 

For yderligere information, kontakt:  
Jonas Lindell, Head of Corporate Communications, Toyota Material Handling Europe 
E-mail: Jonas.lindell@toyota-industries.eu  
Tlf.: +46 (0)70351 24 38 

 

 

Fjern alle