iF design award til Toyota stand-in stabler og Urban Runner

iF DESIGN AWARD til Urban Runner og iF DESIGN AWARD Guld til seneste stand-in stabler: Li-ion succeshistorien fortsætter.

Som følge af den teknologiske udvikling inden for elektrificering i logistikbranchen, vinder den seneste i rækken af lithium-ion-drevne truck fra Toyota Material Handling Europe iF DESIGN AWARD Guld, og Urban Runner, et næste genrations leveringskøretøj, modtager også iF DESIGN AWARD 2024.

En pris som anerkendelse af kvalitet & innovation 

Den seneste Toyota BT Staxio li-ion-drevne stand-in stabler SSI200D har opnået den største sejr i iF Design Awards 2024. Den er nu en af de største vindere af det verdensberømte design label. Ud af næsten 11.000 indsendelser fra 72 lande blev kun de 75 mest fremragende designprojekter hædret med Guld.
En jury på 132 medlemmer, bestående af uafhængige eksperter fra hele verden, kronede stand-in stableren for sit unikke ergonomiske design. Juryen udsendte følgende udtalelse angående deres beslutning om at udstede Guldet: "Denne eldrevne ‘stabler’ er meget mindre og mere manøvredygtig end en gaffeltruck, et mesterværk af ergonomisk design. Velafstemte detaljer og subtil brug af buede former og farver tilfører rigdom og menneskelighed til dette mest industrielle produkt.

"For det første er iF GOLD Award en international anerkendelse af vores design- og produktekspertise inden for operatørcentreret design, der fortsætter med at vinde frem internationalt," tilføjer Magnus Oliviera Anderson, designchef hos Toyota Material Handling Europe, "For det andet repræsenterer Urban Runner-konceptet vores engagement i at presse grænserne og omforme fremtiden for logistik."

Som vinder af iF DESIGN AWARD er Urban Runner den perfekte holdspiller inden for logistik, med sit kompakte og forenklede design og takket være sin indbyggede kunstige intelligens og cloud-samarbejde.
For en glidende distributionsproces, fra lager til slutkunde, gør kamerateknologier, edge computing og A.I. det muligt at lære leveringskøretøjet menneske- og objektdetektion, uafhængig beslutningstagning og handlingsprioritet, så det kan vurdere situationer og reagere derefter i realtid.

RED designkonceptet blev belønnet

For nogle år siden lancerede virksomheden sit første modulære koncept bygget omkring lithium-ion, den eldrevne palleløfter Toyota BT Levio LWI160, og introducerede Radical Energy Design (RED) projektet.

Designholdet kom med en vision for fremtidens truckdesign, revolutionerede gaffeltruckdesign ved at bygge lithium-ion batteriløsninger med moduler, som samles internt hos Toyota Material Handling.

Tanken bag RED-projektet var at eliminere batteriboksen helt og finde alternative muligheder for at huse de individuelle energimoduler. Dette gav holdet frihed til fuldstændigt at redesigne trucken, give svar på forskellige kundeundersøgelser og tilføje fordele.

Det var bare begyndelsen, da de seneste Toyota BT Levio/Staxio S-serie trucks følger den samme kundecentrerede konceptlinje. De er lette, men stadig ekstremt kraftfulde og manøvredygtige, bygget omkring de integrerede li-ion-batterier fra Toyota, designet med føreren i tankerne. De kompakte maskiner - ideelle til arbejde på trange steder - leveres med en standardiseret energipakke. Ved at fjerne overskydende materialer og fjerne den traditionelle batteritank, giver det optimerede layout af trucken plads til, at alle modulkomponenter passer perfekt.

Prisvindende produkter med en konkurrencefordel

Toyota BT Staxio stand-in stableren er et prisværdigt produkt med en konkurrencefordel. Den har mange funktioner til at maksimere sikkerheden på arbejdspladsen og er energieffektiv og komfortabel. Chauffører drager fordel af et nydesignet førerrum med forbedret ergonomi for bedre komfort og produktivitet. På mindre end et år efter dens lancering er trucken allerede tildelt Guld iF Design Award 2024 for sit unikke ergonomiske design.

Urban Runner, en del af et A.I. TeamDelivery-koncept - hvor logistik møder mobilitet, er den nyeste produktlinje, der afspejler Toyota Material Handlings vision om fremtiden, mod mere bæredygtige, produktive og sikre automatiserede logistikoperationer. Dette let implementerbare og fuldt integrerbare automatiserede leveringskøretøj bringer smarte lagre til live og sikrer konsoliderede hjemmeleverancer. En værdsat tilføjelse til enhver logistikportefølje.

Mere om vores built-around-Li-ion stablere>>

Fjern alle