Bliv klar til travle perioder med en lejetruck fra Toyota

Har din virksomhed brug for en ekstra truck? Så lej en gaffeltruck fra Toyota i dag. Vi har en stor lejeflåde af gaffeltruck, stablere og palleløftere til hurtig levering.

Kæmper du for at følge med den øgede efterspørgsel, eller har du travle perioder, der er sæsonbestemt? Så kan Toyotas udlejningsafdeling hjælpe dig! Vi har en stor lejeflåde og kan altid finde en truck til netop dit behov. 

Med korttidsleje kan du leje materialehåndteringsudstyr i præcis den periode, der passer dig. Fra en dag til flere år. Vores korttidslejeflåde består af et omfattende udvalg af gas-, diesel- og elektriske gaffeltruck, stablere, palletruck og palleløftere til ethvert behov. Du kan også leje de helt store truck og trækkere.  

Du kan leje med kort varsel eller forhåndsbooke. Vi er fleksible, og giver dig mulighed for altid at være parat til sæsonudsving. Kontakt os gerne i god tid - især op til julehandelen.

Der er mange fordele ved korttidsleje:
 

Erstatningstruck i nødsituationer 
Er din truck brudt sammen, kan du, mens trucken repareres, leje en erstatningstruck, så din drift kan holdes kørende.

Produkt evaluering 
Overvejer du at udskifte en eller flere truck? Korttidsleje giver dig mulighed for at afprøve og evaluere specifikke modeller, før du f.eks. indgår en langtidslejekontrakt.

Operationelle ændringer 
Går din virksomhed igennem operationelle ændringer? Måske skal I flytte til et andet sted eller bygge nyt lager? En lejetruck kan give dig den fleksibilitet, du har brug for, når du skal vurdere hvor, hvornår og hvor længe, du har brug for ekstra hjælp.

Økonomisk fleksibilitet 
Med en lejetruck er der ingen langsigtede vilkår og betingelser, hvilket giver dig en øget økonomisk fleksibilitet.

Specifikke krav 
Har du kun brug for en truck én eller to gange på et år? Så lej en truck fra Toyota!

Ring i dag på 70 220 260

 

Lej online
Fører bruger BT Optio til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, inklusive reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere

Serviceteknikker servicerer en Toyota truck

Service

Vores serviceplaner holder din virksomhed kørende og hjælper dig med at få det maksimale ud af dine trucks, uanset mærke, så du kan planlægge arbejdet med sindsro.

Læs mere

Truck til leje på hylder i varehus

Lej din truck

Har du brug for en truck med det samme, i en kortere eller længere periode, og leder du efter en omkostningsbesparende løsning?  Vi tilbyder forskellige muligheder for leje alt efter dit behov.

Læs mere

Brugte gaffeltruck

Køb en brugt truck

Vi hjælper dig med at finde den perfekte truck - uanset om den er ny eller brugt. Gør din virksomhed mere lønsom med brugte kvalitetsstablere, gaffeltrucks eller el-palleløftere!

Læs mere

Fjern alle