SBTi validerer Toyota Material Handling Europes mål om at reducere CO2-udledningen og opnå Net Zero inden FY2041

Toyota Material Handling Europe er glade for at kunne annoncere en ny milepæl - de har netop defineret sin plan mod at nå Net Zero inden FY2041 - ti år før sin ejer Toyota Industries Corporation. Science Based Targets-initiativet (SBTi) har valideret Toyota Material Handling Europes kort- og langsigtede videnskabsbaseret reduktionsmål, der sigter mod at nå Net Zero senest i FY 2041, hvilket hovedsageligt opnås i 2040.

Virksomhedens Net-Zero-program, som startede i maj 2022, var afgørende for at drive Net-Zero målene på tværs af virksomheden. Det understøttede organisationen til  at fastlægge basisåret for virksomhedens CO2-fodaftryk og prioritere de vigtigste dekarboniseringsindgreb.

Efter at have indsendt mål i oktober 2023 har SBTi valideret, at Toyota Material Handling Europes kort- og langsigtede mål opfylder alle kriterier med hensyn til tidsramme, emissionsdækning og ambition, samt at Scope 1- og 2-målambitionen understøtter en 1,5 °C-bane.

De kort- og langsigtede mål, valideret af SBTi, omfatter følgende forpligtelser:

Toyota Material Handling Europe AB forpligter sig til:

  • Reducere de absolutte Scope 1- og 2-drivhusgasemissioner med 50 % inden FY2031 fra basisåret FY20231 .
  • Reducere de absolutte Scope 3 drivhusgasemissioner med 25 % inden FY2031 fra et FY 2023-basisår1
  • Reducer de absolutte Scope 1-, 2- og 3-drivhusgasemissioner med 90 % inden FY2041 fra et FY2023-basisår.1

SBTi roser Toyota Material Handling Europes ambitiøse Net Zero-mål, som i øjeblikket er den mest ambitiøse udnævnelse, der er tilgængelig gennem SBTi-processen.

Virksomheden har også sat et videnskabsbaseret mål om at nå en Net Zero-udledning af drivhusgasser i hele værdikæden inden FY2041. Direkte emissionsreduktioner vil blive prioriteret, og alle resterende emissioner vil blive neutraliseret i overensstemmelse med SBTi-kriterierne, før man når netto-nul-emissioner.

Ernesto Domínguez, President og CEO for Toyota Material Handling Europe, siger: ”Jeg vil gerne rose teamets indsats, der har gjort det muligt at sætte og levere disse ambitiøse mål. Dette er en vigtig milepæl på vejen mod Net Zero.”

SBTi handler ikke kun om overholdelse – det handler om at fastsætte standarder for CO2-reduktion i overensstemmelse med klimavidenskaben.  Vi ved alle, at en fælles indsats gør en betydelig forskel. Derfor har vi inviteret vores vigtigste leverandører til at forpligte sig til SBTi. Sammen kan vi fremskynde dekarboniseringen af vores værdikæde,” slutter Domínguez.

Videnskabsbaseret mål giver en klar defineret vej for virksomheder til at reducere udledningen af drivhusgasser for at forhindre de værste virkninger af klimaforandringerne og støtte ambitionerne om at begrænse den globale opvarmning til 1,5 °C. SBTi er en førende global organisation, der definerer og fremmer bedste praksis inden for emissionsreduktioner og Net Zero-mål.

Yderligere oplysninger om Science Based Targets-initiativet og Toyota Material Handling Europes mål kan findes i Companies taking action – Science Based Targets Initiative (søg på ”Toyota Material Handling Europe”).

 

 

Bæredygtighedsrapport

Bæredygtighedsrapport

Overblik over virksomhedens forpligtelser samt fokus på områder som maksimering af kvalitet og kundesikkerhed mm.

Læs mere

EcoVadis Guld til Toyota

Vi er blevet vurderet blandt de 3% bedste i verden inden for ”Miljø”, ”Medarbejdere og menneskerettigheder”, ”Etik” og ”Bæredygtigt Indkøb”.

Læs mere

Følg os på LinkedIn | Toyota Material Handling Danmark

Følg os på LinkedIn

Bliv opdateret regelmæssigt med relevante nyheder og tilbud om gaffeltrucks, sikkerhed, effektiv lagerdrift og ledige stillinger.

Følg os

Servicetekniker Toyota Material Handling

Kontakt service

Kontakt din lokale servicechef eller en af vores servicekoordinatorer og lad os høre om dine behov og udfordringer når det gælder service af din truck.

Læs mere

Fjern alle