Toyota ansætter ny Service Director pr. 1 april

Det er med stor glæde, at Toyota Material Handling kan byde velkommen til Johnny Vinterberg Jensen, der har mere end 20 års erfaring med service i truckbranchen.

"Efter mange år i branchen kender jeg til vigtigheden af et stærkt eftermarked. Et eftermarked med høj kvalitet, der sikrer at vores kunder får den service de har behov for og derved kan sikre succes i egen forretning."

"Det er vigtigt for mig at sige, at vi også i disse dage og den kommende periode servicerer og reparerer truck over hele Danmark. Høj kundetilfredshed er afgørende for mig, og jeg ser meget frem til at møde nuværende og nye kunder".

 

Tlf.: +45 2362 3011  |  E-mail: Johnny.Jensen@dk.toyota-industries.eu

.

Kontakt Service
Serviceteknikker servicerer Toyota truck

Truckservice

Vores serviceplaner holder din virksomhed kørende og hjælper dig med at få det maksimale ud af dine truck, uanset mærke.

Læs mere

Serviceaftale

Vi kan hjælpe dig med at skræddersy en servicepakke, så den passer præcis til dine behov. Alternativt kan du kan vælge en af vores 3 servicepakker.

Læs mere

Serviceteknikker servicerer Toyota truck

Book service

Er din truck brudt sammen?
Fortvivl ikke - vi er her for hjælpe dig:
Ring 47 337 916, Chat med os eller Book service via formularen.

Book service her

Servicetekniker Toyota Material Handling

Kontakt service

Kontakt din lokale servicechef eller en af vores servicekoordinatorer og lad os høre om dine behov og udfordringer når det gælder service af din truck.

Læs mere

Fjern alle