Toyota BT Reflex E-series er blevet tildelt German Design Award 2022

Den brancheførende reach truck model BT Reflex E-serie fra Toyota Material Handling er blevet tildelt German Design Award 2022. Dens suveræne designkoncept opnåede den bedste bedømmelse og blev tildelt guld.

‘Vi er begejstrede for at have vundet en så prestigefyldt pris. Dette er en anerkendelse af vores hårdtarbejdende og kreative team hos Toyota, der har udviklet verdens eneste reach truck med tiltkabine. Vi er stolte over at kunne fortsætte Toyotas tradition for at være innovativt førende inden for logistik-design.’ udtaler Magnus Oliveira Andersson, Head of Design at Toyota Material Handling Europe. 

Proven Innovation  

TheGerman Design Awardser internationale priser, som tildeles af German Design Council for at ære unikke design-trends. I kategorien ‘Excellent Product Design’ vandt, the BT Reflex E-series guld-prisen, som blev tildelt af en anset international ekspert-jury. Det er ikke første gang, at en Toyota reach truck får særlig opmærksomhed for sit design. Således har de tidligere O og R modeller begge vundet priser tilbage i 2017 og 2018. Endvidere vandt den tidligere E-serie med unik tiltkabine også Red Dot ‘Best of the Best Award’ i 2018.

Toyota har i årevis været globalt brancheførende, når det gælder innovation. Med den nye BT Reflex serie har Toyota sat yderligere standarder for sikkerhed, ergonomi og effektiv energiudnyttelse. BT Reflex E-serien er den eneste reach truck i verden med tiltkabine. Den er udviklet til at reducere belastningen af føreren, når der arbejdes gentagne gange i højden. Den nye model sætter standarden med dens gennemprøvede innovation, inklusive en helt ny farve-touchscreen, som er nem at nå og intuitiv at bruge. Suveræn ergonomi samt fokus på føreren ved udviklingen af trucken prioriteres altid højt hos Toyotas design-team. 

Kombination af kvalitet og effektiv brug 

The German Design award jury udtaler: ‘Designet til arbejde i højlagerhuse imponerer BT Reflex E-seriens reach truck med et enestående overordnet designkoncept i et designsprog, der er blevet reduceret ned til mindste detalje. Samtidig kombinerer designet kvalitet med effektic brug og understreger sikkerheds- og driftskonceptet. Produktanvendelighed og dynamik kombineres på en imponerende måde i dette produkt. 

Alle vindende designs præsenteres for offentligheden på German Design Awards 2022 udstillingen, der finder sted på Museum für angewandte Kunst i Frankfurt fra 11. til 27. februar 2022.

Her får publikum chancen for at vælge deres favoritter blandt de vindende produkter. Efter endt registrering kan alle afgive deres stemme indtil 28. januar 2022. Det design, som har fået flest stemmer, tildeles Public Choice Award i februar 2022. 

Læs mere om Toyota BT Reflex E-serien på German Award sitet, og stem her 

Læs mere om vores serie af reach truck

Toyota truck

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, inklusiv reachtruck, palletruck og plukketruck.

Se her

Maksimal oppetid

Få en komplet servicepakke for maksimal oppetid med en dedikeret tekniker til din virksomhed, som kan servicere hele din flåde.

Toyota truckservice

Toyota kundeservice

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Skriv til os, ring til os eller du kan chatte med os, nederst til højre.

Kontakt os

Bæredygtighedsrapport

Bæredygtighedsrapport

Overblik over virksomhedens forpligtelser samt fokus på områder som maksimering af kvalitet og kundesikkerhed mm.

Læs mere

Fjern alle