Great Place To Work 2020

Toyota er certificeret som "Et godt sted at arbejde"

Det kører for Toyota Material Handling Danmark! De seneste tre år har virksomheden arbejdet målrettet med medarbejdertilfredshed.

I vores seneste medarbejderundersøgelse svarede hele 83 % af medarbejderne, at Toyota Material Handling er et rigtig godt sted at arbejde – og vi oplever, at det kommer både medarbejdere og forretning til gode:

”’Kvalitet i alt hvad vi gør’. Sådan lyder strategien hos Toyota Material Handling. Men det er ikke kun kunderne, der skal opleve høj kvalitet – det skal medarbejderne også. Det er medarbejderne, som har den daglige kontakt til alle vores kunder. De hjælper hver dag med at løse kundens behov og udfordringer. Det er vigtigt for os, at medarbejderne trives og føler, at de har en god arbejdsplads i ryggen. Det ser vi som en kvalitet for vores medarbejdere” siger Troels Christensen, administrerende direktør.

Arbejdet med at udvikle vores arbejdspladskultur og sammen skabe en god og attraktiv arbejdsplads med en høj grad af tillid, stolthed og fællesskab er højt på dagsordenen.

Vores medarbejdere er det vigtigste, de er grundlaget for vores succes, siger Vibeke Juul Jørgensen, HR Manager.

Vi er stolte af, at vi i Toyota Material Handling har opnået en certificering som et Great Place to Work.

Vibeke Juul Jørgensen

HR Manager

E-mail: Vibeke.Jorgensen@dk.toyota-industries.eu

Tlf.: +45 21799419

Fjern alle