Toyota Eltruck 6 til 8 ton

Toyota lancerer ny kraftig Traigo80 elektrisk gaffeltruck

Toyota Material Handling præsenterer den helt nye Toyota Traigo80 6 til 8 tons på CeMAT messen i Hannover, Tyskland. Denne kraftige 80-volt gaffeltruck udmærker sig ved at have en exceptionel høj ydelse, manøvredygtighed og effektivitet. En ægte allround truck, som arbejder hårdt uden støj: Fuld effekt, helt elektrisk, og Toyota hele vejen igennem.

“Vi har udviklet en serie kraftige 80-volt truck, til tunge opgaver, der er førende i sin klasse, og som er et reelt alternativ til motordrevne gaffeltruck,” fortæller Craig Walby, Director Product Management hos Toyota Material Handling Europe. “Takket være batteriteknologien, den høje energiudnyttelse, den fuldt affjedrede førerkabine og muligheden for I_Site er Traigo80 en stærk maskine i Traigo serien.” Den nye Traigo80 serie erstatter den nuværende Traigo HT serie og består af 6, 7 og 8-tons modeller, hvor sidstnævnte nu også kan leveres med 900 mm lastcenter.

 

Fuld effekt

De kraftige motorer trækker effektivt, når det går opad, og giver en høj kørehastighed, hvilket gør gaffeltrucken velegnet til krævende opgaver, som normalt ville være forbeholdt motordrevne gaffeltruck. Trucken kan også manøvrere på steder med lidt plads, f.eks. i produktions- eller lagerområder, takket være den skarpe styrevinkel bag. Det veludviklede instrumentpanel gør det muligt for føreren at arbejde intuitivt ved et lavt vibrations- og støjniveau, idet førerkabinen er fuldt affjedret. Førerens sikkerhed er forbedret via truckens fremragende udsyn hele vejen rundt samt Toyota SAS, System med Aktiv Stabilitet, der også øger produktiviteten.

Helt elektrisk

De nye 80-volt modeller leveres med elektrisk servostyring, hvilket giver et lavere energiforbrug, og giver kunderne mulighed for at vælge den batteriteknologi, der passer til netop deres behov. For at gøre det nemmere at skifte batteriet er trucken bygget op omkring et åbent chassis, som gør det let at placere og afmontere batteriet.

Toyota hele vejen igennem

Denne robuste trucks komponenter er fuldt beskyttede, så der kan arbejdes driftssikkert udendørs i våde eller støvede omgivelser. Men der er alligevel nem adgang til de primære komponenter via en lem i kontravægten, hvilket gør trucken nem at vedligeholde. Den fuldt lukkede stålkabine beskytter føreren og giver høj komfort under alle vejrforhold.

Fjern alle