Toyota får Ecovadis Guld

Toyota Material Handling Danmark modtager EcoVadis prestigefulde Gold certifikat

EcoVadis, som overvåger og vurderer bæredygtighed (CSR) i en hel række af verdens største virksomheder, har rangeret Toyota Material Handling Danmark til at være blandt de bedste 5% procent i verden når det gælder vores arbejde med ”Miljø”, ”Medarbejdere og menneskerettigheder”, ”Etik” og ”Bæredygtigt Indkøb”.

En bæredygtig arbejdsplads i guldklasse med et sundt arbejdsmiljø ligger vores hjerte nær, siger Søren Vester Rasmussen, der er ansvarlig for CSR og bæredygtighed i Toyota Material Handling Danmark. Så det er gode nyheder – ikke bare for os, men også for vores kunder.

For hvert år der går, stiger kravene til alle virksomheder om at forbedre deres bæredygtighed. For at virksomhederne skal kunne indfri deres egne ambitiøse bæredygtighedsmål, er det en nødvendighed at finde leverandører, som har en ambitiøs tilgang til bæredygtighed. Gennemsigtighed, bæredygtig produktion og løbende forbedringer (Kaizen) er vigtig for os og afspejler sig i, hvad vi foretager os hos Toyota Material Handling. Som verdens førende truckproducent, har Toyota et stort ansvar inden for såvel miljø som social ansvarlighed. Det, at vi har opnået EcoVadis GULD, fortæller os, at vores tilgang har været den rigtige.

EcoVadis’s evaluering er baseret på hvordan en virksomhed arbejder med Miljøspørgsmål, Medarbejdere & Menneskerettigheder, Etik og Bæredygtigt indkøb.

Se Ecovadis evaluering
Fjern alle