Kvinde samler en gaffeltruck

Toyota Material Handling Europe udgiver sin femte bæredygtighedsrapport

Toyota Material Handling Europe har udgivet sin femte bæredygtighedsrapport i henhold til GRI standarder. Midt i en global pandemi har virksomheden opnået 50% af dens 75 langsigtede mål for "People, Planet and Prosperity".

‘Visioner og ambitioner er nøglen til at skabe forandringer. Det er let at antage, at små mål med lav effekt er de nemmeste at opnå, men vores erfaring fortæller os det modsatte’, udtaler Ernesto Domínguez, President and CEO at Toyota Material Handling Europe.

Med sin femte bæredygtighedsrapport, bekræfter Toyota Material Handling Europe ambitionen om at forblive brancheførende, også når det gælder bæredygtighed. Ved at understøtte forretningspartnernes bæredygtighedsmål øger virksomheden indsatsen for at opnå bæredygtighed i hele værdikæden. Efter sit første årti med klimainitiativer, hvor virksomheden reducerede den samlede emission med 29%, har TMHE nu forpligtet sig på ”videnskabeligt baserede mål” for at kunne gå endnu længere.

Toyota Material Handling Europe støtter FNs klimamål og samarbejder med andre virksomheder, forretningspartner og øvrige samfund, for at fremme deres og fælles bæredygtighedsprioriteter.

Siden 2010 har virksomheden været officiel partner i forbindelse med ‘Healthy Workplaces’ kampagnerne, et initiativ fra Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur, EU-OSHA. 2020-22 kampagnen fokuserer på at forebygge arbejdsrelaterede muskuloskeletale lidelser (MSD’er).

Siden 2012 har virksomheden samarbejdet med det uafhængige agentur til bedømmelse af virksomheders bæredygtighed EcoVadis, og den har opnået platinvurdering i 2021. For andet år i træk er virksomheden placeret blandt den bedste 1% af 75.000 leverandører globalt. Det faktum, at mere end 50% af virksomhedens 24 lokale enheder har opnået en vurdering på EcoVadis platin- eller guld-niveau, bekræfter dens førende position inden for bæredygtighed i Europa.

‘Virksomheder, der aktivt arbejder på at imødekomme kundernes prioriteringer inden for bæredygtighed, har muligheden for at etablere stærke samarbejder omkring delte prioriteringer’, udtaler Tom Schalenbourg, Director Sustainable Development hos Toyota Material Handling Europe

Virksomhedens ejer, Toyota Industries Corporation (TICO) i Japan, er et af færre end 40 selskaber globalt med en dobbelt A-bedømmelse fra CDP, som er førende i verden inden for bedømmelse af virksomheders initiativer vedrørende miljøbeskyttelse. Toyota Industries Corporation (TICO) var et af de første selskaber til at implementere Kyoto-protokollen, allerede tilbage i 1993.

På grund af det store engagement hos vores ejere er CO2 emissionen fra de fire største fabrikker i Europa blevet reduceret med 7.956 tons. Som et resultat udleder disse fabrikker nu 70% mindre CO2 end i 2012, samtidig med at produktionen næsten er blevet fordoblet i samme periode. Dette er en af flere årsager til, at Toyota Material Handling Europe og omtrent halvdelen af dets datterselskaber har opnået bedømmelsen ‘outstanding’ eller ‘advanced’ hos EcoVadis for deres håndtering af miljøspørgsmål.

Søren Vester Rasmussen, Head of Business Consultancy & Telematics i Toyota Material Handling Danmark

Søren Vester Rasmussen

Head of Sales Automation & Connectivity
Produktspecialist - I_Site flådestyring

Søren har mange års erfaring i optimering af logistik og lager ved hjælp af data og telematics. Samtidig er Søren ansvarlig for bæredygtighed og CSR i Toyota Material Handling Danmark.

Tlf: 20 68 30 07

Kontakt via e-mail

Vores rejse mod bæredygtighed

Når vi hos Toyota Material Handling Europe taler om en bæredygtig kultur mener vi det meget konkret.

Læs mere

Bæredygtighedsrapport

Bæredygtighedsrapport

Overblik over virksomhedens forpligtelser samt fokus på områder som maksimering af kvalitet og kundesikkerhed mm.

Læs mere

EcoVadis Guld til Toyota

Vi er blevet vurderet blandt de 3% bedste i verden inden for ”Miljø”, ”Medarbejdere og menneskerettigheder”, ”Etik” og ”Bæredygtigt Indkøb”.

Læs mere

Toyota kundeservice

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Skriv til os, ring til os eller du kan chatte med os, nederst til højre.

Kontakt os

Fjern alle