Toyota Material Handling Europe og Gideon indgår strategisk samarbejdsaftale om nye automatiserede logistikløsninger

I dag er der en stigende markedsefterspørgsel efter simple autonome løsninger med selvstyrede køretøjer og en let brugergrænseflade. Som svar på denne efterspørgsel har Toyota Material Handling Europe annonceret en samarbejdsaftale med Gideon, et teknologiselskab med base i Zagreb, der tilbyder topmoderne softwareløsninger til lokalisering og styring af Autonome Mobile Robotter - AMR'er.

Ved at kombinere Gideons teknologi med sine egne køretøjer, vil Toyota Material Handling kunne tilbyde automatisering til en bred vifte af logistikapplikationer og forkorte projektimplementeringstiderne betydeligt. Specifikke anvendelsesområder, hvor Gideon allerede har udviklet tilbud, er samarbejdsbaseret plukning af varer til detailordreudførelse, samt af- og pålæsning af truck, ved brug af en komplet softwarepakke udviklet specifikt til disse processer.


Gideons administrerende direktør, Josip Ćesić, udtaler: ''Toyotas ekspertise inden for materialehåndteringsudstyr og markedsdækning, kombineret med Gideons softwarepakke og vores fokus på specifikke applikationer, giver slutbrugeren et uovertruffet værditilbud.”


Patric Hed, SVP Logistics Solutions hos Toyota Material Handling Europe tilføjede: “Gideon har udviklet en imponerende softwarepakke og visionære moduler, der kombinerer fleksibel, intelligent autonom adfærd med et specifikt fokus på logistikapplikationer og brugervenlighed, der vil skabe værdi for vores kunder i de kommende år.”

Toyota planlægger at kunne præsentere nye applikationsløsninger på markedet i løbet af 2024, startende med ordreopfyldelsesløsninger til detaildistribution.

Virksomheden er overbevist om, at tilføjelsen af denne teknologi og ekspertise til sin omfattende viden om materialehåndteringsudstyr, kombineret med sin markedsdækning, vil levere et endnu mere attraktivt tilbud til de kunder, der stræber efter at automatisere deres logistikprocesser.

For yderligere information:

Søren Vester Rasmussen 
Head of Sales Automation & Connectivity
E-mail: soren.vester@dk.toyota-industries.eu
Tlf.: +45 20683007

Fjern alle