de olympiske og paralympiske lege i Paris 2024

Toyota Material Handling Europe støtter de olympiske og paralympiske lege Paris 2024 som officiel partner for materialehåndteringsudstyr

Toyota Material Handling Europe og Toyota Motor Europe samarbejder om at levere en bred vifte af bæredygtige logistikløsninger til De Olympiske og - Paralympiske Lege i Paris 2024. Elektriske gaffeltruck vil understøtte logistik og drift, og sammen vil vi kæmpe for et renere OL og PL, hvor et af hovedmålene er at sigte mod at reducere emissionerne.

Toyota Material Handling Europe vil være en del af de olympiske og paralympiske lege i Paris 2024, har virksomheden meddelt.

Under Toyotas verdensomspændende partnerskab med legene vil Toyota Material Handling Europe levere materialehåndteringsudstyr til at drive smarte og bæredygtige logistikløsninger i Paris.

Partnerskabet vil gøre fuld brug af Toyota Material Handling Europes eksisterende sortiment – herunder kontravægtstruck, palleløftere og stablere med en kombination af el- og brændselscelleteknologi – samt nyligt udgivne modeller. Virksomheden planlægger også at introducere helt nye fremadrettede koncepter inden for godstransport, der bidrager til OL's mission om at gøre alle sine begivenheder CO2-neutrale eller kulstofnegative.

Toyota Material Handling Europes moderselskab, Toyota Industries Corporation, er en del af Toyota-koncernens virksomheder. Toyota har været medlem af Olympic Partner (TOP) -programmet siden 2015, og Toyota Motor Corporation har siden leveret legene transportløsninger og -tjenester.
Ved de olympiske og paralympiske lege i Paris 2024 vil dette blive taget et skridt videre: Toyota Motor Europe og Toyota Material Handling Europe vil begge levere løsninger til sikker, bæredygtig og intelligent transport af varer og mennesker under Beyond Zero-konceptet.

"Selvom vi er forskellige forretninger inden for Toyota-koncernen, gav det mening for os at samarbejde om at bringe de mest kraftfulde og komplette løsninger til Paris," sagde Ernesto Domínguez, President & CEO, Toyota Material Handling Europe. "Vi deler vores grundlæggers innovative ånd, værdisæt og engagement i at skabe positive transportoplevelser - og vi deler også en følelse af ære og privilegium ved at bidrage til de inspirerende begivenheder i Paris 2024.

"Samtidig bidrager vi til én af samfundets mest presserende udfordringer: at opnå klimaneutral logistik, der opfylder alle vores behov, både for mennesker og varer. I et tæt samarbejde kan vi opnå så meget mere end ved at arbejde alene."

Forberedelserne frem mod 2024 er allerede begyndt

Toyota Motor Europe og Toyota Material Handling Europe har allerede deltaget i samarbejdsarrangementet: Beyond Zero City, en udstilling på Nationalmuseet for Videnskab og Teknologi i Stockholm, som Toyota er hovedsponsor for.

Zero City viser, hvordan byrum vil se ud uden fossildrevne biler, med bæredygtig og bekvem offentlig transport, og hvor digitalisering og elektrificering gør mobiliteten sikrere, renere og mere bemyndigende. Ud over at fremvise bytransformation udforsker den Toyotas transformation fra en bilproducent til en moderne mobilitetsvirksomhed; Toyota-teknologier, der vises, inkluderer autonome elektriske køretøjer, AI-assisterede palledroner og menneskelige støtterobotter.

Tom Schalenbourg, Director Sustainable Development hos Toyota Material Handling Europe, tilføjede: "I 2021 sluttede vi os til FN's Race To Zero og forpligtede os til at sætte videnskabeligt baserede mål for at bringe vores emissioner i overensstemmelse med Parisaftalens 1,5 °C-mål. Inden 2031 sigter vi mod at omstille alle vores bygninger og flåder af varevogne og biler til 100 % vedvarende energi samt reducere emissionerne i hele vores værdikæde med 55 % i overensstemmelse med EU's Fit for 55-pakke."

"Paris 2024 har også tilsluttet sig FN's Race to Zero og sigter mod at reducere emissionerne med 50% sammenlignet med tidligere lege. Hvis vi kan støtte dem i at nå dette mål, vil det være til gavn for os begge."

For yderligere information:

Søren Vester Rasmussen 
Head of Sales Automation & Connectivity
E-mail: soren.vester@dk.toyota-industries.eu
Tlf.: +45 20683007

Fjern alle