SpotME

Oplagrings- og produktionsmiljøer har ofte hurtig trafik, smalle passager og begrænsede trafikregler. Derfor oprettede vi SpotMe for at forhindre ulykker i disse miljøer.

Sikkert lager

For at have et sikkert lager skal alle samarbejde. Især gaffeltrucks og fodgængere skal være ekstra opmærksomme på deres omgivelser. I et travlt område kan synligheden være dårlig, hvilket kan skabe farlige situationer, som vi forsøger at undgå med SpotMe. For at beskytte medarbejdere, gaffeltrucks og gods kan SpotMe advare truckfører og fodgængere om potentiel fare for kollision.

Men hvordan virker SpotMe præcist?

Grundlæggende består SpotMe af infrarøde retningsfølsomme sensorer, der registrerer bevægelsen eller tilstedeværelsen af gaffeltrucks og fodgængere, hvor gangene krydser. Når der opdages en kollisionsfare, aktiveres en advarselsenhed fra SpotMe, som hjælper dig med at undgå ulykker.

Andre advarselssystemer
SpotMe modul

Hvilke andre fordele kommer SpotMe med?

  • Vekslende blinklys (LED) - De er langt mere effektive i forebyggelsen af ulykker end almindelige blinklys og fastmonterede advarselslamper.
  • Færre panikopbremsninger – og den deraf forbedrede køreadfærd – reducerer risikoen for at tabe godset og holder din truck i en bedre stand, samtidigt med at der spares energi.
  • SpotMe kan anvendes ved kryds, blinde hjørner, døre og udgange mv. Advarselsenheden kan tilsluttes et fritstående batteri eller el-nettet.

Systemet er nemt at installere og kræver minimal vedligeholdelse

Du kan enten installere SpotMe selv, eller få vores teknikere til at installere det for dig! Enhederne fastgøres nemt på væggene. Der skal ikke monteres noget på truckene og sensorens batteri holder i 2-3 år

Du vil måske også syntes om

Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere

SAS logo på Toyota gaffeltruck

System of Active Stability

Denne innovation øger sikkerheden og mindsker virksomheders omkostninger i forbindelse med skader ved at overvåge truckoperationer.

Læs mere

Detailhandel og lager

Vi ønsker at hjælpe dig med at minimere antal transportgange og at maksimere hastigheden fra modtagelse af varerne helt hen til det endelige leveringssted.

Læs mere

Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere din virksomhedsdrift.

Læs mere

Fjern alle