Kom let omkring med et løbehjul

I stedet for at gå lange distancer på lageret, kan det være en fordel at hoppe på et løbehjul. Med et par lette afsæt kan løbehjulet tage dig fra A til B på en komfortabel måde, samtidig med at der plads til værktøj og andet udstyr på løbehjulets lad. 

Løbehjulet kan være nyttigt på ethvert type lager, da det får dig let omkring med mindre læs. 

Kan også bruges til tunge læs

Industriløbehjulet så dagens lys på hospitaler tilbage i 1970erne, og fås i dag i en moderne og opdateret udgave. Gennem flere årtier er der blevet udviklet på løbehjulet, så kvalitet, detaljer og funktionalitet i dag er helt i top. 86-modellen er fra 1986 og er siden da blevet forbedret. Den glider let hen over gulvet og er let at manøvrere, selv med tunge læs. Det bagerste hjul reguleres af en effektiv fodbremse, så begge hænder er fri til at styre. 

Made in Sweden

Løbehjulet er fremstillet i Sverige. Det består af stål og træ, som kan genanvendes, og gør det bæredygtigt. Der medfølger livstidsgaranti på femstillingsfejl, og vores kunder bruger ofte løbehjulet dagligt gennem årtier.

Den eneste ulempe er populariteten blandt personalet. Det findes der heldigvis en løsning på: investér i et par ekstra, for at være godt kørende. 

Fjern alle