Sæt lys på arbejdspladsen

Lys kan virke som en lille og simpel ting, men det kan have en stor betydning. I vores accessoriesshop har vi et bredt udvalg af lys med forskellige funktioner til ethvert behov. Almindeligt lys, blinklys, advarselslys - hver med forskellig lysstyrke, i forskellige farver, og bygget i et holdbart design, så det holder i hårde miljøer.

Hvis du ønsker at forbedre sikkerheden på dit lager, kan forskellige typer lys øge synlighed og/eller fungere som advarselssystemer, for at forebygge ulykker og bidrage til sikkerhed. Ved at gøre førerne af trucks mere synlige, kan de køre mere sikkert og forbedre produktiviteten.

Forlygter

Forlygter er det mest brugte lys til gaffeltrucks. Det er vigtige i de fleste situationer på lagergulvet. Lige meget om du arbejder i et miljø, der er dårligt belyst, udendørs, eller på nattevagt, så bliver din truck mere synlig.  

Vores forlygter fås i forskellige lysstyrker, tilpasset dine behov. 

Baglygter

Denne type lys er ofte monteret bag på styrtbøjlen og kan have forskellige funktioner, som baklys, stoplys og blinklys. Fordelen ved at installere disse lys er, at de angiver, at der er en gaffeltruck i brug, og forbedrer truckens synlighed bagfra. Denne funktion er afgørende i travle miljøer med mange maskiner og passerende fodgængere. Lyset advarer de ansatte, når der kommer en truck om hjørnet eller den gør et stop.

Speciallygter

Udover standard forlygter og baglygter, kan gaffeltrucks også være udstyret med andre former for lys.

- Blue spot og andre farvede LED lys: designet til at advare fodgængere og andre, der er i nærheden af en gaffeltruck, ved at projektere en farvet lysbjælke foran og bagved gaffeltrucken. Denne funktion er smart, da den kan fungere som erstatning for en alarm eller sirene i et larmende miljø.

- Blinklys: fungerer som advarselslys, fås med forskellige blinkefunktioner og i et holdbart design.

Se alt indenfor belysning

Et udvalg af vores lysprodukter

Fjern alle