LWi160

Elpalleløfter med indbygget lithium-ion batteri

BT Levio LWI160 elektriske palleløfter fra Toyota Material Handling, er som den første udviklet med indbygget lithium-ion batteri, hvilket gør trucken meget kompakt, let og energi-effektiv. Den sætter nye standarder i branchen.

"Vores LWI160 er den mest kompakte truck i sin klasse med en fleksibel batteriløsning samt en optimeret maskinstørrelse. Det er en ny og spændende udviklingsfase, vi nu går ind i, med optimerede små trucks med høj ydeevne” siger Fredrik Nilsson, Product Manager Warehouse Trucks hos Toyota Material Handling Europe.

 

Designpris for unik batteri modul-løsning

Som et perfekt eksempel på Toyotas kernefilosofi om konstant forbedring (kaizen) i praksis er Toyota Material Handling gået nye veje for at optimere BT Levio LWI160. Det betyder man har præsenteret et revolutionerende og innovativt nyt design af den motordrevne palleløfter. LWI160 er den første palletruck i branchen, der er blevet komplet nyudviklet. En gentænkning og optimering af hele truckens design, med fjernelse af det traditionelle batterirum, har muliggjort en optimal placering af alle komponenter. Takket være det indbyggede lithium-ion batteri og telematik som standard har det kompakte design i høj kvalitet vundet 2020 iF designprisen. Det er en anerkendelse fra iF juryen af Toyotas første design med en unik lithium-ion teknologi. Dette er blot starten på en ny æra, hvor Toyota kan udvikle truck baseret på li-ion, optimere det fremtidige design endnu mere og tilbyde kunderne endnu bedre løsninger, når det gælder deres materialehåndtering.

Mere effektiv energiudnyttelse

BT Levio Li-ion model fra Toyota er en meget kompakt palletruck, som er mindre og lettere uden at give køb på ydelsen, og som bringer effektiv energiudnyttelse til et nyt niveau. BT Levio LWI160, 24 Volt tilbyder fleksible energiløsninger. Den fås med tre batterikapaciteter: 50, 105 og 150 Ah li-ion, med nem og hurtig opladning samt specialtilpassede energiløsninger afhængigt af kundernes behov.

Kunderne kan vælge mellem ekstern opladning, indbygget opladning eller opladning om bord på en lastbil, og vælge opladere med forskellig kapacitet. Der fås et forbedret eksternt ladestik med en push-in forbindelse uden behov for en ‘jumper’, hvilket øger effektiviteten på arbejdspladsen endnu mere.

 

Se flere detaljer om BT Levio LWI160

BT Levio LWI160 elektrisk palleløfter

Nem at manøvrere

BT Levio LWI160 giver optimal førerkomfort, den er brugervenlig og intuitiv på grund af det lave støjniveau og de programmerbare kørselsparametre. Sikkert og effektivt arbejde garanteres i alle situationer takket være det nye design af li-ion palleløfteren med centralt placeret styrearm, der giver føreren uhindret udsyn.

LWI160 har optimeret styring, der betyder en automatisk reduktion af hastigheden, når man drejer. Dette nedsætter risikoen for, at lasten bliver ustabil i sving, og reducerer risikoen for fodskader, hvilket øger sikkerheden på arbejdspladsen. Det unikke click-2-creep system gør det muligt for føreren at køre trucken med styrearmen i lodret position med krybehastighed ved at dobbeltklikke på betjeningsgrebet, hvilket gør det lettere at manøvrere med trucken på steder med lidt plads.

Lej før du køber
Toyota kundeservice

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Skriv til os, ring til os eller du kan chatte med os, nederst til højre.

Kontakt os

Manuelle palleløftere

Med Toyotas palleløftere får du en pålidelig materialehåndteringsløsning, der passer til dit behov. 

Læs mere

Brugte gaffeltrucks

Køb en brugt truck

Vi hjælper dig med at finde den perfekte truck - uanset om den er ny eller brugt. Gør din virksomhed mere lønsom med brugte kvalitetstrucks.

Læs mere

Find den rigtige energiløsning

Lithium-ion batterier er 30% mere energieffektive end blysyrebatterierog fås til alle eltruck med kapacitet op til 8 ton.

Læs mere

Fjern alle