Hvordan kan automatiserede gaffeltruck optimere dit lager? Uanset om du arbejder med logistik eller med produktion, kan automatisering af visse processer tilføje en ny dimension af produktivitet. Dette kan gøres ved at automatisere processer for daglig vare-, pakke- og pallehåndtering.

Førerløse lagertruck

Hvordan kan automatiserede gaffeltruck optimere dit lager? Uanset om du arbejder med logistik eller med produktion, kan automatisering af visse processer tilføje en ny dimension af produktivitet. Dette kan gøres ved at automatisere processer for daglig vare-, pakke- og pallehåndtering.

Førerløse AGV truck

For at kunne optimere driften og fleksibiliteten på dit lager, tilbyder vi forskellige former for førerløse og automatiske truck. Med Autopilot AGV truck fra Toyota, kan du tilføre dine arbejdsprocesser mere værdi, samtidig med at du minimerer skader og lønomkostninger.

 

Førerløse truck i Autopilot serien kan leveres i forskellige versioner alt efter dit behov: til horisontal transport, stabling eller ind- og udlagring.
Disse førerløse truck overtager monotont arbejde mellem produktionslinjer og lagerområder eller transportbåndsystemer.

AGV'erne giver sikkerhed med avanceret laserteknologi og er baseret på standard truck, så de kan også køres manuelt.
Systemerne kan integreres med WMS eller produktionsstyringssystemer. Leveres også som rentalløsning.

Kontakt vores specialister

Hvad siger kunderne om vores automatiseringsløsninger?

Automatisk godshåndtering i reoler

 • Intelligent ind- og udlagring
 • Op til 10,3 meter i højden
 • Op til 2,5 t belastning

RAE reachtruck AGV leveres i 3 versioner – 1.6, 2.0 og 2.5 t. De har en fantastisk præcision ved placering af godset i reoler ved hjælp af en kamera løsning i kombination med reachtruck funktionen. Leveres både med integration til WMS eller selvstændigt system.

Øget sikkerhed, og færre skader på reoler og omgivelser. Mulighed for automatisk ladning med Lithium batterier. Leveres også som rentalløsning.

Automatiseret blokstabling

 • Alle typer gods
 • Intelligent kompakt lagring
 • Op til 2,5 t belastning

Fantastisk præcision ved placering af godset i de forskellige niveauer ved hjælp af en kamera løsning Maskintype tilpasses opgave og behov. Leveres både med integration til WMS eller selvstændigt system. Øget sikkerhed med specielle arbejdsmønstre ved blokstablingsfunktionen. Mulighed for automatisk ladning med Lithium batterier. Leveres også som rental løsning.

Glud & Marstrand kickstarter automatiseringsrejse

”Vi skal levere mere med mindre, og derfor skal vi automatisere. Samtidig skal vi forbedre sikkerheden, så vi undgår arbejdsulykker. Det oplagte sted at starte var at implementere en AGV-løsning, og vi tog derfor kontakt til en række leverandører af AGV-løsninger og endte med at indlede et samarbejde med Toyota Material Handling, som vi begge har gode erfaringer med fra tidligere ansættelser i andre virksomheder” - Glud & Marstrand.

Kontakt vores specialister

Semi-automatiske lastbærere

 • Automatiseret pallehåndtering
 • Kan anvendes i kolde og våde miljøer
 • Op til 1,8 t

Toyota Autoshuttle og Toyota Radioshuttle er en halvautomatisk højhastigheds-lastbærer, som kører i specialtilpassede reoler, og som kan fjernstyres, mens placering og hentning af pallerne kan foretages med en reachtruck eller en gaffeltruck. Disse shuttles muliggør kompakt lagring og et maksimalt antal pallepositioner, hvilket sparer plads og reducerer omkostningerne.

Toyota og Vanderlande tilbyder fuld automatiserede løsninger

Fuldt automatiserede løsninger

 • Logistisk procesautomation
 • I samarbejde med Vanderlande
 • Til lager og distributionscentre i alle virksomheder

Sammen med vores søsterselskab Vanderlande tilbyder vi en bred vifte af integrerede fuldautomatiske løsninger (innovative systemer, intelligent software og livscyklus-tjenester) til implementering af hurtig, pålidelig og effektiv automatiseringsteknologi i din virksomhed.

Læs mere på https://www.vanderlande.com.

Kontakt vores specialister

Uanset din virksomheds størrelse eller type så kan automatisering forøge indtjeningen. Selv på mindre lagre og hos mindre producenter. Uanset om du arbejder med logistik eller produktion, så kan automatiseringen af visse processer forøge produktiviteten betydeligt. Dette kan gøres i en trin-for-trin tilgang med automatisering af visse processer med daglig lasthåndtering, eller et helt system kan ændres på større virksomheder.

Kim Langhoff - Logistik konsulent Toyota Material Handling

Kim Langhoff

Consultant Automation & Logistics
Tlf: 23 84 74 04
Kontakt via email

Verner Mortensen - roduct Manager Autopilot Toyota Material Handling

Verner Mortensen

Product Manager Autopilot
Tlf: 51 28 40 41
Kontakt via email

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi vil gøre vores bedste, for at svare dig inden for 24 timer.

Toyota Material Handling bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig angående vores produkter og tjenester.
Du kan til enhver tid afmelde vores mails.

Læs mere i vores fortrolighedspolitik her.

Ofte stillede spørgsmål om automation

Test

Hvad siger kunder om vores automatiseringsløsninger?

VELUX automatiserer

VELUX’ fabrik i Skærbæk har fået leveret en førerløs truck, der automatiserer og effektiviserer den interne varehåndtering og bidrager til et bedre arbejdsmiljø.

Automatiserer med AGV

”Vi skal levere mere med mindre, og derfor skal vi automatisere. Samtidig skal vi forbedre sikkerheden, så vi undgår arbejdsulykker".

To førerløse truck

En løsning med to førerløse truck fra Toyota har optimeret en del af varehåndteringen på køkkenproducenten Kviks mellemvarelager.

Finansiering af truck

Finansiering af dine truck

Skræddersyede koncepter på leje, finansiel leasing og operationel leasing sparer omkostninger og reducerer kapitalbehovet.

Fjern alle