Hvordan kan automatiserede truck optimere dit lager?

Førerløse lagertruck

Hvordan kan automatiserede truck optimere dit lager?

Førerløse AGV truck

For at kunne optimere driften og fleksibiliteten på dit lager, tilbyder vi forskellige former for førerløse og automatiske truck. Med Autopilot AGV truck fra Toyota, kan du tilføre dine arbejdsprocesser mere værdi, samtidig med at du minimerer skader og lønomkostninger.

 

Førerløse truck i Autopilot serien kan leveres i forskellige versioner alt efter dit behov: til horisontal transport, stabling eller ind- og udlagring.
Disse førerløse truck overtager monotont arbejde mellem produktionslinjer og lagerområder eller transportbåndsystemer.

AGV'erne giver sikkerhed med avanceret laserteknologi og er baseret på standard truck, så de kan også køres manuelt.
Systemerne kan integreres med WMS eller produktionsstyringssystemer. Leveres også som rentalløsning.

Automatisk godshåndtering i reoler

 • Intelligent ind- og udlagring
 • Op til 10,3 meter i højden
 • Op til 2,5 t belastning

RAE reachtruck AGV leveres i 3 versioner – 1.6, 2.0 og 2.5 t. De har en fantastisk præcision ved placering af godset i reoler ved hjælp af en kamera løsning i kombination med reachtruck funktionen. Leveres både med integration til WMS eller selvstændigt system.

Øget sikkerhed, og færre skader på reoler og omgivelser. Mulighed for automatisk ladning med Lithium batterier. Leveres også som rentalløsning.

Kontakt os

Automatiseret blokstabling

 • Alle typer gods
 • Intelligent kompakt lagring
 • Op til 2,5 t belastning

Fantastisk præcision ved placering af godset i de forskellige niveauer ved hjælp af en kamera løsning Maskintype tilpasses opgave og behov. Leveres både med integration til WMS eller selvstændigt system. Øget sikkerhed med specielle arbejdsmønstre ved blokstablingsfunktionen. Mulighed for automatisk ladning med Lithium batterier. Leveres også som rental løsning.

Kontakt os
Toyota Radioshuttle

Semi-automatiske lastbærere

 • Automatiseret pallehåndtering
 • Kan anvendes i kolde og våde miljøer
 • Op til 1,8 t

Toyota Autoshuttle og Toyota Radioshuttle er en halvautomatisk højhastigheds-lastbærer, som kører i specialtilpassede reoler, og som kan fjernstyres, mens placering og hentning af pallerne kan foretages med en reachtruck eller en gaffeltruck. Disse shuttles muliggør kompakt lagring og et maksimalt antal pallepositioner, hvilket sparer plads og reducerer omkostningerne.

Toyota og Vanderlande tilbyder fuld automatiserede løsninger

Fuldt automatiserede løsninger

 • Logistisk procesautomation
 • I samarbejde med Vanderlande
 • Til lager og distributionscentre i alle virksomheder

Sammen med vores søsterselskab Vanderlande tilbyder vi en bred vifte af integrerede fuldautomatiske løsninger (innovative systemer, intelligent software og livscyklus-tjenester) til implementering af hurtig, pålidelig og effektiv automatiseringsteknologi i din virksomhed. Læs mere på https://www.vanderlande.com.

VELUX automatiserer

VELUX’ fabrik i Skærbæk har fået leveret en førerløs truck, der automatiserer og effektiviserer den interne varehåndtering og bidrager til et bedre arbejdsmiljø.

Automatiserer med AGV

”Vi skal levere mere med mindre, og derfor skal vi automatisere. Samtidig skal vi forbedre sikkerheden, så vi undgår arbejdsulykker".

To førerløse truck

En løsning med to førerløse truck fra Toyota har optimeret en del af varehåndteringen på køkkenproducenten Kviks mellemvarelager.

Finansiering af truck

Finansiering af dine truck

Skræddersyede koncepter på leje, finansiel leasing og operationel leasing sparer omkostninger og reducerer kapitalbehovet.

Fjern alle