Semi-automatisering af lageret, med halvautomatiske shuttles

Løsning med semi-automatisk kompakt lagring

Toyota tilbyder en shuttle-løsning, inklusive shuttle-reoler:

Automatiseret shuttle Toyota Radioshuttle

  • op til 1800 kg lastkapacitet
  • flere forskellige lastbærere

Reoler Toyota shuttle-reoler

  • Gangfri pallereoler
  • Intelligent pladsudnyttelse

Radioshuttle i brug

Denne kompakte, dybe opbevaringsløsning anvender halvautomatiske shuttles til lagring og hentning af varer på paller fra reolen. Shuttles placeres i reolerne med gaffeltruck. Førerne sparer meget tid, da de kun skal bringe pallerne hen til reolkanalernes indgang. Mens en shuttle transporterer pallen til dens endelige position, kan føreren af gaffeltrucken hente den næste palle. På denne måde kan førerne håndtere pallerne hurtigere, forøge produktiviteten og sænke driftsomkostningerne.

Sikkerhed

Hver Radioshuttle er udstyret med funktioner såsom advarselslamper, lydsignaler, et tydeligt og klart display og et sikkerhedssystem med laserscanner. Systemet er certificeret i henhold til EN 13849-1:2008.

Konnektivitet

Toyota Radioshuttle er forberedt for Industri 4.0 med WiFi, RFID og WMS. Der er fjernstyret kommunikation mellem truck og shuttle med en “one-push funktion”, der kan håndtere et ubegrænset antal shuttles.

Produktivitet

Skinner og indgangsstyr hjælper gaffeltruck-førerne med at placere shuttles hurtigt og nemt. En Radioshuttle kan anvendes med flere forskellige lastbærere og kan køre > 8 t med standard batterier og > 16 t med li-ion batterier.

Mere om vores reolløsninger >>

Opladning

Toyota Radioshuttle ladestationen sørger for hurtig og nem opladning af batterierne. Hver station kan håndtere 2 sæt batterier (4 batteri-kassetter). Disse kassetter er placeret i skuffer. Når skuffen lukkes, starter opladningen. Ladestatus vises på displayet.

Køle- og frysehus

Shuttles kan anvendes ved temperaturer ned til -30°C. Kompakt lagring er perfekt til køle- og frysehuse, da pladsen her er forbundet med større omkostninger.

6 tips vedrørende effektivitet i køle- og frysehuse >>

 

Kontakt vores specialister

Kim Langhoff - Logistik konsulent Toyota Material Handling

Kim Langhoff

Consultant Automation & Logistics

Tlf: 23 84 74 04
Kontakt via email

Verner Mortensen - product Manager Autopilot Toyota Material Handling

Verner Mortensen

Product Manager Autopilot

Tlf: 51 28 40 41
Kontakt via email

Ønsker du rådgivning?

Toyota Material Handling bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig angående vores produkter og tjenester via email, almindelig post og LinkedIn InMail. Du kan til enhver tid ændre dit samtykke.

Læs mere i vores fortrolighedspolitik.

Hvad siger kunderne om vores automationløsninger?

Panasonic har automatiseret hele produktionsprocessen

Panasonic automatiserer

"Vi ser hele tiden på muligheder for at forbedre driften på vores lager. Vi har automatiseret hele produktionsprocessen."

Læs artiklen

Glud & Marstrand automatiserer med Toyota AGV

Automatiserer med AGV

”Vi skal levere mere med mindre, og derfor skal vi automatisere. Samtidig skal vi forbedre sikkerheden, så vi undgår arbejdsulykker".

Læs artiklen

To førerløse truck fra Toyota har optimeret varehåndteringen på lageret hos køkkenproducenten Kvik

To førerløse truck

En løsning med to førerløse truck fra Toyota har optimeret en del af varehåndteringen på køkkenproducenten Kviks mellemvarelager.

Læs artiklen

5 AGV'er til COOP Norge

5 AGV'er til COOP Norge

I Trondheim spiller lagermedarbejderne og de 5 AGV'er  på samme hold, så AGV'erne uhindret kan køre deres faste ruter omgivet af manuelle trucks.

Læs artiklen

Fjern alle