6 måder du kan kontrollere, om en trækker passer til din virksomhed

Virksomheder udfordres konstant på krav til kvalitet, effektivitet og sikkerhed, især da e-handel og online-bestilling er en helt naturlig måde for kunder at handle på. Effektivitetsforbedrende projekter handler ofte om at opnå større output, der betyder flytning af flere produkter og materialer. Dette kan påvirke det generelle produktionsflow og plukkerutiner. Et eksempel kan være fragtlogistik i lufthavne.

En metode til at opnå øget kapacitet og samtidig opretholde sikkerheden, kan være at flytte materialer med lastbærere på hjul trukket af en trækker. Med disse 6 spørgsmål, kan du finde ud af, om en trækker kan gøre din virksomhed mere effektiv.

Fører på BT Movit i bilfabrik

Produktion

Et nøgleområde, hvor vi kan hjælpe dig, er inden for produktion. Vi er stolte af altid at kunne levere de bedste løsninger, som kan hjælpe dig med at opnå et effektivt produktionsflow.

Læs mere

Førerløse AGV truck

Du kan tilføre dine arbejdsprocesser mere værdi, samtidig med at du sparer lønomkostninger og minimerer skader på truck, reoler og gods.

Læs mere

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere

System of Active Stability

Denne innovation øger sikkerheden og mindsker virksomheders omkostninger i forbindelse med skader ved at overvåge truckoperationer.

Læs mere

Fjern alle