6 måder du kan kontrollere, om en trækker passer til din virksomhed

Virksomheder udfordres konstant på krav til kvalitet, effektivitet og sikkerhed, især da e-handel og online-bestilling er en helt naturlig måde for kunder at handle på. Effektivitetsforbedrende projekter handler ofte om at opnå større output, der betyder flytning af flere produkter og materialer. Dette kan påvirke det generelle produktionsflow og plukkerutiner. Et eksempel kan være fragtlogistik i lufthavne.

En metode til at opnå øget kapacitet og samtidig opretholde sikkerheden, kan være at flytte materialer med lastbærere på hjul trukket af en trækker. Med disse 6 spørgsmål, kan du finde ud af, om en trækker kan gøre din virksomhed mere effektiv.

1. Håndterer du artikler og komponenter i stedet for paller?

Inden for fremstilling, kræver just-in-time, at præcis den rigtige komponent monteres på et bestemt trin i produktionsprocessen, så produktiviteten opretholdes. Her er materialehåndtering nødvendig for at undgå overskydende materialer i processen. Men også inden for e-handel, hvor enkelte artikler plukkes til slutkunder og sorteres i forbindelse med plukningen, er der behov for effektive løsninger til transport af produkter.

Trækkere er et godt alternativ til traditionelle gaffeltruck, når der skal håndteres enkelte artikler. De er sikre, nemme at manøvrere med og perfekte til transport af paller og plukning af enkelte artikler.

2. Har du behov for at transportere flere typer gods på samme tid?

En trækker med et tog af anhængere giver dig stor fleksibilitet med hensyn til den type af gods, som du kan transportere. Du kan vælge mellem mange forskellige lastbærere, når du sammensætter et tog med trækker og vogne. På denne måde kan du håndtere last i forskellig størrelse, last fra en eller fra begge sider, flytte varer på paller... og udnytte arbejdskraft og udføre opgaver optimalt med maksimal værdiskabelse.

3. Vil du opnå effektiv produktion?

Idéen bag lasthåndtering uden brug af gaffeltrucks, at der efterfyldes materialer i takt med at de bruges, i stedet for at opbevare overskydende materialer på produktionsstedet. Trækkere kan anvendes til ’mælkeruter’ på en fast rute, som trækkerne kører rundt på fabrikken, med stop på bestemte steder, hvor de enten sætter anhængere af eller tager dem med.

Trækkerne giver et effektiv flow, der kræves færre medarbejdere til at flytte den samme mængde gods, færre køretøjer på gulvet giver mere sikkerhed og færre ulykker, lavere risiko for flaskehalse, mere fleksibilitet... som alt sammen gør arbejdet mere effektivt.

4. Dine kunder forventer stor fleksibilitet i forbindelse med stigende e-handel?

Med den stigende e-handel forventer kunderne meget hurtig levering. Derfor skal plukning af en enkelt vare eller af flere varer i en ordre kunne foretages nemt og hurtigt. Specifikke løsninger med trækkere og vogne, der kan tilpasses kasser eller enkeltvarer, gør det nemmere at håndtere ordrer i forbindelse med plukningen. Trækkerne kan også anvendes til fleksibel efterfyldning af lager, da de kan transportere forskellige mængder af store og/eller små artikler, som skal opbevares forskellige steder.

5. Prioriterer du sikkerhed og førerkomfort højt?

Trækkere transporterer lasten bagved og kører kun fremad, i modsætning til gaffeltruck, som ofte skal bakkes, hvilket hindrer udsynet under transport.

Især i travle områder, såsom i lufthavne, er frit udsyn og sikkerhed meget vigtigt.  Endvidere er trækkere med førersæde komfortable for førerne over længere afstande uanset vejret.

6. Overvejer du automatisering på dit lager?

Automatisering  optimerer vareflowet og minimerer beskadigelse, tidsforbrug og omkostninger. Dine medarbejdere kan bruge tid på at løse mere komplicerede opgaver i stedet for det monotone arbejde. Automatiserede trækkere klarer gentagen transport og leverer godset præcist og sikkert på det rette sted.

Transportudstyr til pakkehåndtering

Hvis du arbejder inden for et af de nævnte områder, kan trækkere være den rigtige løsning for dig:

  • Fremstilling
  • E-handel
  • Ordreplukning
  • Lufthavne

Se vores udvalg af trækkere
Fører på BT Movit i bilfabrik

Produktion

Et nøgleområde, hvor vi kan hjælpe dig, er inden for produktion. Vi er stolte af altid at kunne levere de bedste løsninger, som kan hjælpe dig med at opnå et effektivt produktionsflow.

Læs mere

Førerløse AGV truck

Du kan tilføre dine arbejdsprocesser mere værdi, samtidig med at du sparer lønomkostninger og minimerer skader på truck, reoler og gods.

Læs mere

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere

Truckværn

Truckværn

Forhindre størstedelen af de ulykker der forekommer på et aktivt lager med truckværn.

Læs mere

Fjern alle