BT Tyro i supermarkedet i Hjallerup

BT Tyro gør hverdagen lettere i supermarkedet i Hjallerup

Vores lille ny, BT Tyro, er hurtigt faldet godt til i supermarkedet hos Simon Ottzen i Hjallerup, hvor den gør hverdagen lettere når der skal flyttes paller i butikken og på lageret.

5 hurtige om Tyro

  • Fylder mindre i butikken end andre elektriske palleløftere
  • Nem at manøvrere, også i små områder
  • Fuldt opladet på 2,5 timer
  • Batteriet kan lades seperat
  • Utroligt stabil, da den sænker farten i sving

BT Tyro er en ultra kompakt elektrisk palleløfter, der henvender sig til supermarkeder og små lagre, hvor en normal elektrisk palleløfter kan have svært ved at manøvrere.

Slut med manuelle palleløftere

Hos Simon Ottzen i Hjallerup kører vores første BT Tyro, på det danske marked og her står den kun stille når, lysene er slukket og byen er trukket hjem i stuerne.

Vi bruger faktisk slet ikke de manuelle løftere mere, ja, siger Simon, der kan faktisk godt være lidt kamp om at få lov til at bruge den nu – både blandt ungarbejdere, souschefer og butikschefen selv.

BT Tyro kan transportere og løfte varer op til 1300 kg. Tyro leveres med li-ion-teknologi. Den kombinerer funktionerne fra en elektrisk palleløfter med den manuelle palleløfters fleksibilitet. BT Tyro er den perfekte løsning til brugere af manuelle palleløftere, der har brug for det ekstra boost i produktiviteten.

Nemt at flytte tunge paller

En af de ting Simon har lagt mærke til, er at BT Tyro gør det nemmere at flytte tunge paller med fx sodavand eller pottemuld, især for de yngre medarbejdere, der måske ikke er nået helt op i kampvægt endnu, griner han. Samtidig giver Click to creep-funktionen (skildpaddeknappen på tastaturet), mulighed for at køre med maskinen selv når styrearmen er i lodret position. På den måde kan paller flyttes hvor pladsen er trang, og derved kan lagerpladsen udnyttes bedre.

Let opladning af batteriet

Opladningen af en BT Tyro er ret simpel. Der medfølger en lader som helt enkelt sættes i stikkontakten og direkte i batteriet på den elektriske palleløfter. Dog kan batteriet nemt tages ud, så du behøver ikke finde plads til en palleløfter lige op af en stikkontakt, eller finde forlængerkablet frem.

Batteriet kan blot tages ud, og stilles hvor der er plads. Eksempelvis på kontoret, hvor det bliver lader i Hjallerup. Det er i øvrigt også her batteriet står over natten, da det så bliver en tand sværere for eventuelle lange fingre at bruge maskinen til at tømme lageret.

Butikken i Hjallerup er ikke verdens største, så her kan de nøjes med ét batteri. Skulle man have brug for mere køretid, kan et ekstra batteri tilkøbes. Det giver større fleksibilitet.

Bestil din Tyro i dag

Den ultra kompakte palleløfter kan bestilles online til en stærk pris, og leveres direkte fra vores lager i Langå

Vi leverer inden for to dage!

Bestil i dag
Fjern alle