Automatisk pallehåndtering af en  lithium-ion stabler

En AGV fra Toyota klarer mange opgaver hos Haval

For at effektivisere den interne transport kontaktede Haval Toyota for at få implementeret en automatiseret li-ion stabler, ønsket var at holde AGV-kørsel og palleflytning på et minimum.

Fakta og tal

  • Virksomhed: Haval
  • Sted: Gemert, Holland
  • Branche: Produktion
  • Løsninger: 1 automatiseret stabler, 1 palleløfter med førerplatform

Om Haval

Haval har produceret engangsartikler og emballage til fødevareindustrien i mere end 30 år. Udvikling og innovation er en naturlig del af virksomhedens drift. Gennem fortsat udvikling både af produktionsteknikker og sortiment er Haval blevet en specialist inden for bestik, glas og emballage. Hvert år sendes omkring 5 millioner engangsartikler afsted fra den topmoderne fabrik i Gemert og ud til kunderne i Europa.

Automatisering gør driften mere effektiv

Automatisering gør driften mere effektiv

Efter en udvidelse af produktionsområdet for tre år siden ønskede Haval af øge driftseffektiviteten gennem automatisering. Der blev allerede i høj grad anvendt automatisering i de eksisterende produktionsprocesser, så det var et logisk skridt for Haval også at se på en automatiseret løsning til intern transport.

Automatiseret li-ion stabler

En automatiseret SAE stabler fra Toyota klarer nu transporten fra produktion til lager og returnering af tomme paller til emballerings- og produktionsområdet. AGV’en aktiveres af loftmonterede sensorer, der registrerer fulde paller på hentestationen. Den automatiserede løsning leveres med lithium-ion-batteri og løbende opladning, hvor trucken automatisk kører til ladestationen, når det er muligt. Softwaren, som styrer Toyota SAE 160, kommunikerer med døre og pakkemaskiner for at få et jævnt flow.

Mere effektivt arbejde med færre skader

“Samarbejdet mellem Toyota og Haval har været rigtig godt, fra start til slut,” siger Roel van Dijk, Supply Chain Manager hos Haval, “vi startede med et solidt udgangspunkt, og under implementeringen valgte vi en mere praktisk tilgang, hvilket jeg sætter stor pris på.“ Med en automatiseret truck, bliver det muligt for dem at få gjort mere, med det samme antal ansatte. Roel van Dijk sammenfatter: “Jeg er overbevist om, at investeringen tjener sig ind igen langt hurtigere end  de forventede 20 måneder. Jeg kan se, at folk arbejder mere effektivt, og at vi har færre skader."

Interesseret i step-by-step automatisering?
I_Site mobil

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde af trucks, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere.

Læs mere

Førerløse AGV truck

Du kan tilføre dine arbejdsprocesser mere værdi, samtidig med at du sparer lønomkostninger og minimerer skader på truck, reoler og gods.

Læs mere

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere

Kontakt vores specialister

Kim Langhoff - Logistik konsulent Toyota Material Handling

Kim Langhoff

Consultant Automation & Logistics

Tlf: 23 84 74 04
Kontakt via email

Thomas Have

Consultant Automation & Logistics

Tlf: 20 27 75 03
Kontakt via email

Ønsker du rådgivning?

Jeg accepterer, at Toyota Material Handling gemmer og behandler mine oplysninger for at jeg kan modtage opfølgning på min anmodning.

Se vores privatlivspolitik for mere information. 

 

Fjern alle