Brugerdifinerede hyldereoler på AutoXpertens lager

Hyldereoler sikrer effektiv kundesupport hos Autoexperten

Autoexperten Trondheim (Norge) havde brug for specialhylder til deres nye reservedelslager. Ved anvendelse af materialehåndteringsudstyr og hyldereoler fra Toyota, er de nu klar til effektiv at hjælpe kunderne på deres nye værksted.
Dækreol fra Toyota Material Handling

Om Autoexperten Trondheim

Autoexperten Trondheim er en landsdækkende autoværkstedskæde i Sverige og Norge, den er en del af KGK Norway, som sikrer, at mekanikerne er veluddannede og certificerede. Kunderne kan stille deres bil hos Autoexpert værkstedet og få den repareret i henhold til producentens anvisninger. Autoværkstedskæden består nu af ca. 430 autoværksteder, der sælger alt fra bildele, tilbehør, dæk, værktøj, forbrugsvarer og værkstedsudstyr til lastbildele og både.

De har åbnet deres nye reservedelslager i Trondheim, hvor de opbevarer emner i dækreoler, pallereoler, batterireoler samt reoler til småvarer og anvender materialehåndteringsudstyr til dette.

Fakta

Småvarereoler, dækreoler, og universalreoler

Flere hundrede meter med hyldereoler

Den primære udfordring på Autoexpertens nye lager var at gøre alle opbevarede emner nemt tilgængelige for ordreplukning for at sikre effektivitet og forøge workflowet. Autoexperten ønskede effektive hyldesystemer og små trucks såsom en palleløfter og en stabler. Per Gunnar Withbro, salgsdirektør hos Autoexperten Trondheim, havde allerede hørt om Toyota Material Handling og valgte Toyota som deres nye leverandør af reoler og materialehåndteringsudstyr.

Den første levering bestod af flere hyldereoler til småvarer samt dækreoler, som blev installeret på Autoexperten Trondheims imponerende store lager. Hele 1600 meter hylder er blevet fyldt med forskellige emner, der er placeret i plastickasser eller inddelt af skillevægge, afhængigt af emnetype, formål og størrelse, så der er hurtig og nem adgang til den rigtige komponent. Senere blev der installeret dækreoler med plads til mere end 700 dæk. Endvidere blev der placeret universalreoler med pladeindlæg til opbevaring af forskellige typer af batterier. På det relativt ‘lille’ lager kan der nu opbevares mange forskellige emner; ‘Vi har måske ikke så stort et lager som nogle af de andre virksomheder, Toyota arbejder sammen med, men vi har optimeret vores rigtig godt’, siger Per Gunnar.

Dækreoler og universalreoler

Rettidigt, selv under en pandemi

På trods af, at de ikke kunne mødes personligt, så beskriver Per Gunnar samarbejdet mellem Autoexperten Trondheim og Toyota som en ‘fantastisk’ oplevelse: ‘Vi har ikke rigtig været påvirket af pandemien for så vidt angår rettidig levering og løbende samarbejde. Toyota gav os en leveringsdato, og de holdt ord. Generelt gik installationen meget hurtigt. De teknikere, som monterede hylderne i første fase, var meget kompetente. Vi besluttede selv at montere de sidste pallereoler, da vi havde købt nogle ekstra hyldeløsninger. Det var nemt og enkelt at gøre dette selv, da instruktionerne var meget tydelige.’

Småvarereoler, stabler og palleløfter

Et pålideligt support-system

Da Autoexperten bestilte deres nye reoler, bestilte de også en palleløfter og en stabler. Deres afdeling i Oslo anvender Toyota trucks og anbefalede dem til Autoexperten Trondheim, da de havde meget gode erfaringer med Toyota som samarbejdspartner. Da Autoexperten har afdelinger i hele Sverige og Norge, betyder deres geografiske strategiske placering og tilgængelighed, at deres kunder ikke skal køre langt for at få service på og reparation af deres biler, hvilket giver meget positive tilbagemeldinger.

Ligesom Autoexperten har Toyota Material Handling flere afdelinger i mange lande, hvilket sikrer hurtig service, noget som autoværkstedskæden også sætter stor pris på. Dette giver Toyota Material Handling en stor fordel som potentiel leverandør. ‘Vi er afhængige af vores palleløftere og vores stabler. Så det giver ro på at vide, at Toyota har serviceteknikere, som er nemme at få fat på, så vi kan få hjælp, når der er brug for det. Når udstyr er mærket ‘Toyota’, er dette et tegn på kvalitet. Vi ønskede at få materialehåndteringsudstyret leveret fra en pålidelig leverandør, som vi kunne regne med - også i fremtiden. Det gjorde valget temmelig indlysende’, siger Per Gunnar.

Flere reolløsninger
Indholdsbiblioteket giver adgang til viden om truck, materialehåndtering og logistikløsninger på alle enheder

Din kilde til viden om materialehåndtering

Få viden om gaffeltruck, automation, energiløsninger og meget mere i vores indholdsbibliotek. Filtrene vil hjælpe dig med at finde præcis det indhold du er interesseret i, på en nem og hurtig måde. 

Gå til indholdsbiblioteket

EcoVadis Platin til Toyota

Vi er blevet vurderet blandt de 1 % bedste i verden inden for ”Miljø”, ”Medarbejdere og menneskerettigheder”, ”Etik” og ”Bæredygtigt Indkøb”.

Læs mere

Finansiering af truck

Finansiering af dine truck

Skræddersyede koncepter på leje, finansiel leasing og operationel leasing sparer omkostninger og reducerer kapitalbehovet.

Læs mere

Serviceaftale

Vi kan hjælpe dig med at skræddersy en servicepakke, så den passer præcis til dine behov. Alternativt kan du kan vælge en af vores 3 servicepakker.

Læs mere

Fjern alle