Jyderup Gods A/S med Toyota LWE160 og SWE080

Nye palletruck effektiviserer Jyderup Gods A/S

Jyderup Gods A/S har erhvervet syv nye Toyota palletruck. De er med til at effektivisere driften og indgår i flåden af maskiner, der både læsser lastbilerne og håndterer godset ved leveringen.
Jyderup Gods A/S med palletruck fra Toyota Material Handling Danmark

Jyderup Gods A/S er specialisterne, der får dag-til-dag-leveringen til at gå op i en højere enhed. De er bindeleddet der sørger for, at kunderne får bragt varer ud hurtigt og effektivt. Varer der ankommer fra kunderne til terminalen i Jyderup på Vestsjælland om eftermiddagen og natten, bliver i løbet af natten sorteret efter postnummer og gjort klar til afsendelse til slutdestinationen tidligt næste morgen. Chaufførerne møder ind og læsser bilerne, kører afsted og afleverer godset og returnerer til terminalen.

Det kører som en velsmurt maskine. Og der er pres på. For at kunne holde kadencen og klare både stigende godsmængder og et stigende antal kunder, kræver det, at materiellet til varehåndteringen er i orden. For nyligt optimerede man flåden af elektriske palletruck med syv nye maskiner fra Toyota Material Handling.

Toyota LWi160

Løbende udskiftning

De fire nye Levio LWE 160 og de tre nye Staxio SWE 0.8 med mast er dermed blevet en del af flåden på 15 palletruck, som hver dag hjælper chaufførerne med at klare opgaverne. Direktør i Jyderup Gods, Jørn Lauritzen, er da også tilfreds med de nye maskiner.

- Vi skifter løbende materiellet ud for at give chaufførerne så optimale arbejdsbetingelser som muligt. Toyota har fået syv brugte Levio-maskiner retur, og vi har fået syv nye maskiner. Tre af dem er med mast, så de kan dobbeltstable pallerne i lastbilerne. Dermed er vi oppe på ni maskiner med den egenskab. Det gør det muligt at optimere fordelingen af godset i bilerne, så vi kan have flere paller med. Det effektiviserer processen for vareleveringen og betyder, at vi kan følge med de stigende godsmængder, vi har oplevet i den seneste tid, siger Jørn Lauritzen.

Jyderup Gods A/S med Toyota Material Handling Danmark truck

Levering til hele landet

Det var den jyske transportvirksomhed, Esbjerg Gods A/S, som etablerede en sjællandsk afdeling med terminal på adressen i Jyderup i 2005, hvor Jørn Lauritzen stod i spidsen. 1. januar 2021 indgik han en aftale med Esbjerg Gods om medejerskab i afdelingen og etablerede den som selskabet Jyderup Gods A/S. I dag ejer han 20% af virksomheden, mens Esbjerg Gods ejer de resterende 80%.

Ud over spidskompetencerne med levering af gods i Midt-, Vest- og Nordvestsjælland til postnumrene fra 4100 til 4500 har Jyderup Gods etableret lagerhotel med logistikydelser i hallerne på adressen. Virksomheden samarbejder tæt med Esbjerg Gods og er endvidere en del af Dansk Distributions netværk. Det betyder, at virksomheden er landsdækkende og hurtigt kan hjælpe logistik- og fragtkunder med at få transporteret og leveret deres gods i hele landet via Dansk Distributions terminaler i Karlslunde og Taulov.

Jyderup Gods A/S med Toyota LWE160 og SWE080

Oplader natten over

Det er samarbejdet, netværket, lagerhotellet, medarbejderne og materiellet som gør det muligt at satse på hurtig og præcis levering i lokalområdet. Det har været med til at øge efterspørgslen på virksomhedens transport- og logistikydelser af høj kvalitet.

- Hver dag har vores chauffører 20 og 30 stop på en rute her i området alt efter ordrerne og sammensætningen af godset. Ind imellem har nogle af dem kun 10 til 15 stop og når en tur mere. Toyota-maskinerne bliver kun brugt, når varerne bliver læsset på og af lastbilerne, og klarer altså dagens opgaver på en enkelt batteriopladning. Når chaufførerne efter dagens opgaver lander her på terminalen sætter de maskinerne til opladning, så de er klar til næste dags opgaver, forklarer direktøren.

Maskinerne er forsynet med chaufførernes navn, så hver medarbejder dermed har hver deres maskine. På den måde bliver de fortrolige med dem og ved, hvor de har sat dem. Dermed spilder de ikke tiden med at finde maskinerne, når de møder ind.

Jyderup Gods A/S om Toyota truckservice

Truckservice i topklasse

Ud over overvejelser om at anskaffe en lastbil mere, er man også i løbende dialog med Toyota om fornyelsen af resten af truckflåden.

- Vi har en rigtig god dialog med Toyota. De nye truck har vi erhvervet på en leasingaftale med fuld servicepakke. Og vi har også service tilknyttet de eksisterende Toyota-maskiner. Det er en perfekt ordning. Maskiner der holder stille, skaber jo ikke værdi. Det ved man hos Toyota. Deres lokale servicetekniker holder til i området og kommer hurtigt, hvis vi har brug for hjælp. Han kender lokaliteterne og kan hurtigt finde de relevante maskiner. Ligeledes klarer han det årlige servicetjek på maskinerne, som han planlægger og gennemfører, når maskinerne holder stille efter dagens arbejde. Servicetjek og den løbende dialog skaber dermed gode muligheder for sparring med Toyota om, hvornår det er tid til at kigge på en optimering af truckflåden blandt andet med henblik på udskiftning af de ældre palletruck, forklarer Jørn Lauritzen.

Elektriske palleløftere

Elektriske palleløftere er ideele til brug på store lagre, i butiker og ombord på lastbiler.   

Læs mere

Toyotas lejeløsninger

Lej en truck

Fra 1 dag til 8 år – vores lejeløsninger er fleksible, altid tilgængelige og altid konkurrencedygtige. 

Læs mere

Serviceteknikker servicerer Toyota truck

Truckservice

Vores serviceplaner holder din virksomhed kørende og hjælper dig med at få det maksimale ud af dine truck, uanset mærke.

Læs mere

Toyota kundeservice

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Skriv til os, ring til os eller du kan chatte med os, nederst til højre.

Kontakt os

Fjern alle