Toyota leverer bæredygtige AGV-løsninger til Panasonic Energy

I de senere år er Panasonics fabrik i Belgien vokset til at blive en af verdens største fabrikker med produktion af alkaline-batterier. Den er blevet kendt for at lægge vægt på sundhed og sikkerhed, høj fremstillingskvalitet og bæredygtighed. Automatisk styrede køretøjer (AGV’er) fra Toyota er afgørende for at kunne opretholde disse høje standarder.

Om Panasonic Energy

Panasonic Energy Belgium nv startede med produktion af zink/carbon batterier i 1970 og begyndte at udvikle alkaline-batterier i 1980erne. Siden da er fabrikken vokset til at blive en af verdens største fabrikker med produktion af alkaline-batterier.

Udvikling, produktion og emballering af alkaline-batterier er de primære aktiviteter på fabrikken. Mere end 400 ansatte arbejder med at producere alkaline-batterier med anvendelse af den mest moderne teknologi. Der er fokus på kvalitet i hele produktionsprocessen.

Fakta og tal

Valg af en bæredygtig løsning

"Vores hovedprioritet er sikkerhed, sundhed og miljø, efterfulgt af kvaliteten på vores produkter," siger Eric Mertens, Project Manager hos Panasonic. "Effektivitet og produktionsvolumen er også meget vigtigt. Sammen udgør disse prioriteter grundlaget for vores beslutninger med konstant fokus på bæredygtighed,” fortsætter han.

“Derfor valgte Panasonic automatisk styrede lagertrucks for 15 år siden. I dag bruger vi tre automatiserede stablere og en automatiseret modvægtstruck fra Toyota. Disse trucks anvendes sammen med nye konventionelle pallereoler fra Toyota.

"Vi er meget tilfredse med de løsninger, som Toyota har tilbudt os. Vores ansatte har også taget godt imod dette projekt," siger Eric Mertens. "Vi har været involveret fra automatiseringsprocessens start, og vi mener, at Toyotas løsninger forbedrer arbejdet for vores ansatte. Arbejdsintensive opgaver varetages nu af AGV’erne. Endvidere reducerer automatisering risikoen for menneskelige fejl og minimerer den potentielle risiko for beskadigelse af varerne.”

Nem integration

"Toyota har sikret en meget nem integration. Teknikerne på projektet har hjulpet os meget fra den oprindelige forespørgsel og hele vejen igennem til ibrugtagning af disse trucks på vores fabrik. De kom med en effektiv løsning på ethvert problem, med en meget professionel tilgang og fremragende support", siger Eric Mertens.

Planer om yderligere automatisering

"Vi ser hele tiden på muligheder for at forbedre driften på vores lager. Vi har automatiseret hele produktionsprocessen. Vi har stadig tre manuelle reach trucks kørende, som vi gerne vil udskifte med AGV’er på langt sigt, da vi er meget tilfredse med Toyotas automatiserede løsninger. Vi har allerede afgivet yderligere en ordre på to automatiserede stablere for at automatisere nye flows i vores produktionsproces. "

Oplev vores automatiserede trucks
I_Site mobil

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde af trucks, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere.

Læs mere

Førerløse AGV truck

Du kan tilføre dine arbejdsprocesser mere værdi, samtidig med at du sparer lønomkostninger og minimerer skader på truck, reoler og gods.

Læs mere

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere

Kontakt vores specialister

Kim Langhoff - Logistik konsulent Toyota Material Handling

Kim Langhoff

Consultant Automation & Logistics

Tlf: 23 84 74 04
Kontakt via email

Thomas Have

Consultant Automation & Logistics

Tlf: 20 27 75 03
Kontakt via email

Ønsker du rådgivning?

Jeg accepterer, at Toyota Material Handling gemmer og behandler mine oplysninger for at jeg kan modtage opfølgning på min anmodning.

Se vores privatlivspolitik for mere information. 

 

Fjern alle