Med forbundne løsninger, kan du holde styr på omkostningerne

Når dine intelligente truck er forbundet med I_Site, er det lettere at styre omkostningerne, uanset om de relaterer direkte til dine truck eller til din drift generelt.

Undgå for høj udnyttelsesgrad

Kontraktudnyttelsesfunktionen i I_Site giver dig et overblik over kontrakterede timer i forhold til driftstimer. På denne måde kan du undgå unødig brug af dine truck, hvilket giver unødvendige ekstra omkostninger.

Sænk dine driftsomkostninger

Når du sporer udnyttelsen af din flåde med forbundne intelligente truck, kan du nemt bestemme din ideelle flådestørrelse og optimere processer, udstyr og krav til vedligeholdelse. På denne måde hjælper I_Site dig med at reagere, når det er nødvendigt, hvilket reducerer både drifts- og serviceomkostninger.

Da I_Site har en række sikkerhedsfunktioner, kan du minimere omkostninger, som skyldes ulykker og beskadigelse. Og ved at være på forkant vil du endvidere kunne holde forsikringsudgifterne nede.

Færre reparationer

BNår du konstant overvåger dine forbundne maskiner, ved du, hvornår der skal handles forebyggende. Hvis en gaffeltruck har brug for service, kan dette rapporteres med det samme via I_Site app og en Toyota servicetekniker kan løse problemet hurtigst muligt. Alt i alt får du fordel af færre servicebesøg, minimeret nedetid og derfor lavere omkostninger.

Pakken, der passer dig bedst: I_Site My Fleet

Tilbage til I_Site siden >>

Kontakt vores specialist

Søren Vester Rasmussen

Produktspecialist - I_Site flådestyring

Tlf: 20 68 30 07

Kontakt via email

Datadrevet flådestyring giver højere sikkerhed og færre skader hos Dagrofa

Datadrevet flådestyring

Skadesprocenten på trucks er faldet fra 14 procent i 2018 til 3,18 procent i 2021 på Dagrofa Logistiks ferskvarelager i Vejle.

Læs mere

Forebyg ulykker på lageret

Danske Fragtmænds terminal i Taulov har indført fleet management systemet I_Site, der giver fuldt overblik over terminalens 42 trucks.

Læs artiklen

Vælg Toyota

Vi er stolte af, at være verdens førende inden for produktion af højkvalitets materialehåndteringsudstyr.

Læs mere

Fjern alle