Fremtidens byggeri 2021

Fremtidens byggeri 2021

Vi glæder os til årets Fremtidens Byggeri 2021

Når vi hos Toyota Material Handling taler om en bæredygtig kultur mener vi det meget konkret. I første omgang arver vi vores kultur fra Toyota i Japan hvor respekt for naturen er dybt indlejret i traditionen. Minimering af spild har altid været en del af vores filosofi.

Som sponsorer for Fremtidens Byggeri 2021 vil vi gerne være med til at forme en grønnere og mere bæredygtig fremtid for branchen. På konferencen vil vi fremvise vores nyeste elektriske trucks til håndtering af materialer.


Konferencen afholdes den 2. september 2021 på Docken i København (Nordhavn)

Du kan tilmelde dig konferencen på (https://lnkd.in/dzmqb4q) og se, hvem der kommer og taler, hele programmet - og hvorfor vi mener, det er vigtigt, at vores branche bliver grønnere på http://www.fremtidensbyggeri.dk.

NB. Der er plads til 350 deltagere til konferencen, og medmindre der igen i år bliver udsolgt før tid, er tilmeldingsfristen den 20. august. Konferencen er gratis.

Tilmeld konferencen

Fremtidens vindervirksomheder tager ansvar for mennesker og klima

Bygge- og anlægsbranchen har fået øjnene op for, at branchen har et ansvar for den grønne omstilling. Men tallene taler stadig sit tydelige sprog: I Danmark står bygninger, broer og veje for 30 % af den samlede CO2-udledning og 10 % stammer alene fra anlægsprocessen og i produktionen af byggematerialer.

Mange virksomheder og offentlige institutioner har sat fokus på reduktion af CO2 og sat ambitiøse mål mod en grønnere og emissionsfri verden. Regeringen har bedt om sparring med erhvervslivet igennem de 13 klimapartnerskaber, hvor bygge- og anlægsbranchen også har stået sammen. De har udviklet konkrete forslag til regeringen, der har ambitiøse mål om at reducere Danmarks CO2-udledning med 70 % i 2030.

GSV er Danmarks største udlejer af entreprenørmaskiner og materiel til landets byggepladser og anlægsopgaver. De har også en forpligtelse til at være med til at drive den grønne agenda fremad. GSV kan ikke gøre det alene, og derfor samler de branchen for at sætte fokus på, at alle led i leverancekæden har et ansvar for at implementere nye grønne løsninger. Fra bygherrernes udbud, til producenternes fokus på udvikling af fossilfrie maskiner.

I 2019 fik GSV idéen om en konference – på tværs af entreprenører, arkitekter og producenter – der satte fokus på bæredygtighed og ”Fremtidens Byggeri”. I 2019 deltog 350 beslutningstagere fra branchen og fra scenen bidrog nogle af landets største bygherrer, bl.a. Københavns Over­borgmester Frank Jensen og Adm. Direktør for By og Havn, Anne Skovbro.

GSV har indflydelse på, hvad der driver maskinerne, der bygger det nye Danmark. Sammen med leverandører vil GSV sætte klimavenlige maskiner på dagsordenen igen i år med ”Fremtidens Byggeri 2021”. 

Konferencen skal igen i år samle branchen, vise mulighederne og få toppolitikere og beslutnings­tagere i dialog omkring, hvordan vi sammen skaber den fossilfrie byggeplads. Vi skal sammen bidrage til at nå de ambitiøse mål for reduktion af CO2 mod 2030. Bygge- og anlægsbranchens aktører har et nøgleansvar for at stå sammen om den grønne omstilling.

Derfor er vi stolte over at kunne deltage på årets ”Fremtidens Byggeri 2021”.

Vores rejse mod bæredygtighed

Når vi hos Toyota Material Handling Europe taler om en bæredygtig kultur mener vi det meget konkret.

Læs mere

I_Site mobil

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde af trucks, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere.

Læs mere

LWi160

LWI160 er den første palleløfter i branchen nogensinde, der er blevet optimeret ved en radikal ny tilgang til design.

Læs mere

EcoVadis Guld til Toyota

Vi er blevet vurderet blandt de 3% bedste i verden inden for ”Miljø”, ”Medarbejdere og menneskerettigheder”, ”Etik” og ”Bæredygtigt Indkøb”.

Læs mere

Fjern alle