Ecovadis

Hvad er EcoVadis?

EcoVadis rangerer Toyota Material Handling i top 5% af alle de globale virksomheder, der deltager i denne vurdering. Men hvad betyder det? Og hvorfor er det så vigtigt? Vi har spurgt Søren Vester Rasmussen, der er ansvarlig for bæredygtighed hos Toyota Material Handling Danmark for at finde ud af lidt mere om EcoVadis.

Hvad er EcoVadis, og hvad måler de?

EcoVadis giver virksomhederne et system til at evaluere Corporate Social Responsibiliy (CSR)-niveauet hos dem og deres leverandører. Det dækker over 21 CSR-indikatorer fordelt på 4 hovedtemaer – Miljø, arbejds- og menneskerettigheder, etik og bæredygtigtindkøb.

Hvad skal man gøre for at få en EcoVadis-vurdering?

For at blive vurderet, skal virksomheden give beviser for hver af de fire indikatorer. Det er ikke nok bare at fremvise et dokument, der siger at vi gør noget – vi er derimod nødt til at vise, at vi faktisk gør det. Det er en meget grundig proces, der kræver meget arbejde og samspil mellem flere teams, både HR, Sustanainability, samt vores salgs-, service- og teknikerteams.

Hvad er fordelene ved at have en EcoVadis rating?
Det giver os muligheden for at vise vores stakeholders de investeringer Toyota laver i CSR, og at en del af vores succes skyldes at vi er en etisk organisation, der tager os godt af vores medarbejdere, kunder, miljøet og omgivelserne og de fællesskaber, vi er en del af.

Hvordan har EcoVadis hjulpet Toyota med at forbedre sig?
Toyota har teams, der sikrer høje CSR-standarter. EcoVadis gør det muligt for os at måle, hvor godt vi klarer os, og hvilke områder, vi bør forbedre os på. Det er altid godt at have specialister, der arbejder med mange ledende CSR-virksomheder, til at kigge på os udefra og analysere, hvordan vi gør ting. Det gør det muligt for os at sammenligne os med andre ledende organisationer, hvoraf mange af dem er vores kunder.

 

 

Læs mere om vores bæredygtighedsstrategi
Folk kigger på truck

Vores tilgang til bæredygtighed

Sammen gør vi en forskel for at maksimere sikkerhed, minimere miljøpåvirkning og optimere forretningsprocesser.

Læs mere >

Billede af tekst på et whiteboard

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering mest mulig effektiv, og derfor arbejder vi efter et sæt af værdier kaldet The Toyota Way.

Læs mere >

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere >

Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >

Fjern alle