Toyota Material Handling lancerer et nyt program af terminaltraktorer fra tyske TII KAMAG

Lanceringen betyder nye standarder inden for dansk terminallogistik, hvor præcision, komfort og ergonomi går hånd i hånd, når der skal flyttes trailere på terminalområdet.

Forventningerne er høje, når to aktører med solid erfaring inden for specialmaskiner, logistik- og materialehåndteringsløsninger går sammen og tilbyder nye muligheder til branchen. Synergien mellem det tyske design af specialmaskiner og det danske branchekendskab bidrager med nye muligheder for effektiv og optimeret terminallogistik blandt alle landets distributionscentre.

Som en del af samarbejdet, overtager Toyota Material Handling Danmark al salg og udlejning af TII KAMAGs sortiment på det danske marked, der i dag inkluderer terminaltraktoren KAMAG PrecisionTractor (PT) samt vekselladstraktoren KAMAG PrecisionMover (PM), hvor TII KAMAG har en europæisk førerposition. Toyota vil ligeledes servicere maskinerne efter samme principper og høje standard, og har adgang til et omfattende og højkvalitets reservedelsprogram, med 24/7 levering til de danske kunder.

Sammen ønsker partnerne at udvide sortimentet og salget af TII KAMAG i Danmark betydeligt. Det gør de i et voksende marked med stigende efterspørgsel på effektiv og pålidelig logistik på distributionsterminaler landet over.

KAMAG PT - Præcision og komfort på et helt nyt niveau

Det seneste produkt i programmet er KAMAG PT, som tilbyder køreegenskaber med enorm præcision og nem manøvrering grundet anvendelsen af hydrostatisk transmission, som giver trinløs kørsel og gør terminaltraktoren i stand til at køre lige hurtigt forlæns som baglæns. Det er med til at øge effektiviteten på terminalområdet og skabe bedre flow, når trailere skal flyttes efter fuldendt læsning eller losning.

Det tyske design byder også på god komfort og ergonomi, som er forudsætninger for et godt arbejdsmiljø. Med KAMAG PT tilbydes et unikt førerhus med et imponerende udsyn samt interiør på niveau med moderne lastbiler. Kombinationen af disse unikke egenskaber giver højere trivsel, færre uheld og alt i alt bidrager terminaltraktoren til at skabe en attraktiv arbejdsplads med højere udnyttelse af terminalens kapacitet.

Det er – ganske enkelt – helt nye standarder for dansk terminallogistik.

Om Toyota Material Handling

Toyota Material Handling er nummer 1 i verden som leverandør af gaffeltruck, lagerudstyr og logistikløsninger. Toyota Material Handling Danmark forhandler og servicerer lager- og gaffeltruck på det danske marked, herunder nye truck af mærkerne Toyota, BT, SANY og nu også TII KAMAG. Gennem de seneste 30 år, har vi haft terminaltraktorer på programmet, og har derfor en bred erfaring, når det gælder denne type produkter.

Toyota har desuden markedets bredeste produktprogram, som dækker alt fra de mindste håndløftevogne, over palletruck, stablere og reachtruck til store gaffeltruck, containertruck og terminaltraktorer samt AGV-løsninger og logistikrådgivning. Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling.

Steen Petersen

Steen Petersen

Sales Manager Heavy Equipment

Specialist inden for Heavy truck og terminaltraktor. Udvalget dækker bl.a Heavy gaffeltruck, Reachstacker, Containertruck, Swap Body Transport og terminaltraktor.  

Tlf: 21 28 82 97

Kontakt på e-mail

Nyt program af terminaltraktorer fra tyske TII KAMAG

Lanceringen betyder nye standarder inden for dansk terminallogistik, hvor præcision, komfort og ergonomi går hånd i hånd, når der skal flyttes trailere på terminalområdet.

Oplev KAMAG PT her

Kompakte og manøvredygtige stablere

Se vores komplette udvalg af stabler til brug i meget smalle gange.

Udvalg af stablere

Servicekort Toyota Material Handling

Service tæt på dig

Vores 150 serviceteknikere er spredt over hele landet og hjælper med at få det maksimale ud af dine truck, uanset mærke.

Læs mere

EcoVadis Guld til Toyota

Vi er blevet vurderet blandt de 3% bedste i verden inden for ”Miljø”, ”Medarbejdere og menneskerettigheder”, ”Etik” og ”Bæredygtigt Indkøb”.

Læs mere

Fjern alle