Truckservice tæt på dig

Service tæt på dig

Vores serviceteknikere holder din virksomhed kørende og hjælper med at få det maksimale ud af dine truck, uanset mærke, så du kan planlægge arbejdet med sindsro. Vi har værksteder på Hanstholm havn (Auktionsgade 5), Skagen havn (Truckvej 1) og i Hirtshals (Sindalvej 26). Desuden er vi repræsenteret 365 dage om året på Grønland.

Serviceorganisationens opbygning

6 Servicedistrikter + 1 Stortruck Service

  • Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Fyn, Sydsjælland og Nordsjælland

7 Servicechefer

1 Service Key Account Manager

2 Servicekonsulenter

157 Teknikere

2 Værksteder

Find din lokale truckservice afdeling

Sådan er hverdagen hos Toyota Material Handling Danmark

Kom helt tæt på hverdagen som servicetekniker hos Toyota. Hør hvad der gør Casper glad og hvorfor han er stolt af sit arbejde.

T-Stream service værktøj til Toyota Material Handlings teknikere

Toyota Material Handling Europe arbejdede sammen med Microsoft i skabelsen af T-Stream. Bygget på Microsofts Azure-cloud, kører T-stream på Windows, bruger Bing Maps og GPS-systemer til at give teknikere en forbedret, proaktiv service, der gør det muligt at udføre vedligeholdelse for kunderne, inden der opstår nedbrud.
Som en del af Toyotas digitaliseringsrejse vil vi I fremtiden være i stand til at tilpasse os kundernes behov. Vi vil være i stand til at rådgive og støtte kunderne på den bedste tænkelige måde takket være data leveret af telematik. Gaffeltruck som er tilsluttede giver også Toyota mulighed for at bevæge sig i retning af forudsigelig service og reparere truck, før de går i stykker, og sigter mod nul nedbrud.

Større oppetid med Smart Trucks
Serviceteknikker servicerer Toyota truck

Book service

Er din truck brudt sammen?
Fortvivl ikke - vi er her for hjælpe dig:
Ring 47 337 916, Chat med os eller Book service via formularen.

Book service her

Serviceaftale

Vi kan hjælpe dig med at skræddersy en servicepakke, så den passer præcis til dine behov. Alternativt kan du kan vælge en af vores 3 servicepakker.

Læs mere

Høj oppetid er vigtigt

”Kører truckene ikke, kan vi ikke producere og levere. Høj oppetid på den interne transport er afgørende”, fortæller lageransvarlig hos Stantræk.

Læs artiklen

Servicetekniker Toyota Material Handling

Kontakt service

Kontakt din lokale servicechef eller en af vores servicekoordinatorer og lad os høre om dine behov og udfordringer når det gælder service af din truck.

Læs mere

Fjern alle