Ladestation med BT Optio

Toyota præsenterer sin unikke og udvidede lithium-ion-serie

Toyota Material Handling fortsætter sit fokus på innovation og nye energiløsninger ved at udvide sit lithium-ion-sortiment af elektriske truck. Denne udvidelse omfatter deres 48-volts kontravægtede gaffeltruck og reachtruck. Med det bredeste udvalg af truck på markedet med lithium-ion kan Toyota Material Handling med sikkerhed levere løsninger til en bred vifte af industrier inden for produktion og logistik.

Den første lithium-ion-serie, udviklet af Toyota Material Handling Europe i 2013, bestod af tre lagertruck: BT Levio LWE & LPE-drevne palletrucks og BT Optio OSE-ordreplukkere. Nu har fem nye serier sluttet sig til lithium-ion-familien: drevne stablere (BT Staxio SPE & SWE), reachtrucks (BT Reflex RRE), bugseringstraktorer (BT Movit TSE) og Traigo 48, de første lithium-ion-modvægtstruck.

"Investering i lithium-ion er en investering i fremtiden", siger Craig Walby, Director Product Management hos Toyota Material Handling Europe. "Til vores egne kunder leverer vi lavere energiforbrug, højere produktivitet og forenkling af materialehåndteringen på en miljøbevidst måde."

Lithium-ion-batteriteknologien er især gavnlig i flerskifts-funktioner. Da disse batterier giver mulighed for løbende opladning, er batteriskift ikke længere nødvendigt, og det er heller ikke ekstra batterier eller opladningsrum. I stedet kan li-ion truck genoplades hurtigt i pauserne. Lithium-ion-batterier har ikke brug for vedligeholdelse, hvilket i sidste ende reducerer unødvendig nedetid til et minimum, som resulterer i højere produktivitet i driften.

Lithium-ion-batterier har også vist sig at være 30% mere energieffektive end blybatterier, hvilket reducerer CO2-emissioner samt energiomkostninger betydeligt. Holdbarheden over tid af lithium-ion-batterier sammenlignet med blybatterier sikrer en livscyklus, der er 3 til 4 gange længere, hvilket gør dem til en god investering, økonomisk og økologisk.

På CeMAT, der finder sted fra 31. maj til 3. juni i Hannover, vil der være nye forbedrede forhold for lithium-ion-produktsortimentet. Derudover vil Toyota Material Handling Europe også præsentere sine andre mål og resultater med hensyn til ny energi nu. Dette omfatter udvikling af brintbrændselscelleprodukter og 1ZS-motoren til Tonero-modvægtssortimentet; energieffektiv selv med tung trucklast, som normalt tegner sig for op til 35% mere forbrug. Oplev på CeMAT, hvordan Toyota Material Handling har etableret en pionerposition inden for innovative energiløsninger.

For yderligere information:

Søren Vester Rasmussen 
Head of Sales Automation & Connectivity
E-mail: soren.vester@dk.toyota-industries.eu
Tlf.: +45 20683007

Fører bruger BT Optio til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, inklusive reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere

Lithium-Ion batterier fra Toyota

Nu tilbyder Toyota fuldt integrerede lithium-ion-batterier i alle truck, monteret i henhold til vores høje kvalitet og standarder.

Læs mere

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere

Fjern alle