Opbevar mere og spar penge med shuttles

Toyota lancerer nye shuttle-løsninger på det europæiske marked. De automatiserede Toyota Radioshuttle og Toyota Autoshuttle lastbærere kører i specielle Toyota reolkonstruktioner med høj hastighed, sikkert og uden at beskadige varerne. Disse kompakte opbevaringssystemer kan udnytte op til 80% af pladsen på et lager, med forøgelse af lagerplads og kapacitet.

Med tilføjelsen af Autoshuttle til serien af shuttles tilbyder Toyota flere muligheder for kompakt lagring. Denne shuttle lagrer og henter palleterede varer op på til 1500 kg hurtigt, sikkert og effektivt. Den forbedrede Toyota Radioshuttle kan flytte op til 1800 kg og kan leveres med Toyotas flådestyringssystem og lithium-ion batterier med en driftstid på mere end 16 timer. De to shuttles øger produktiviteten og sparer omkostninger, især i omkostningstunge miljøer såsom køle- og frysehuse.

Shuttles sparer tid og omkostninger, da førerne bruger mindre tid på at håndtere paller, og da truck kan anvendes mere effektivt. Det er også et fleksibelt system, som er kompatibelt med FIFO og LIFO workflow, perfekt til opfyldning af uudnyttet plads over et forsendelsesområde, eller til etablering af et bufferlager over en plukketunnel.

 

Shuttle-løsninger understøtter også Toyotas lean-tilgang. Radioshuttle er en intelligent lastbærer, der kan forbindes med et WMS-system eller anvendes i kombination med førerløse Autopilot lagertruck. Order Manager, som er intelligent software til ordrebehandling, sporer alle shuttles og varers præcise placering og sikrer et jævnt workflow ved at flytte shuttles på det rigtige tidspunkt for næste truck/ordre ved efterfyldning. Denne fuldautomatiske, kompakte opbevaringsløsning giver fuld kontrol over lageret, med minimal risiko for mistede eller beskadigede varer, og maksimal effektivitet med en betydelig reduktion af lageromkostninger.

Alle reol- og shuttle-systemer er udviklet med henblik på at opnå maksimal driftstid, og de serviceres fuldt ud af Toyotas europæiske servicenetværk med dets høje kvalitet og omfattende knowhow.

Fjern alle