Toyota sikrer sig plads på den prestigefyldte CDP A-liste for sin håndtering af klimaforandringer og beskyttelse af vandsikkerhed

Toyota Industries Corporation (TICO) er blevet valgt til A-listen, listen med de bedste resultater, i undersøgelser foretaget af CDP vedrørende klimaændringer for tredje år i træk samt for anden gang i træk vedrørende vandsikkerhed. Toyota Material Handling Europe, den europæiske del af materialehåndteringsdivisionen, fortsætter med at iværksætte lokale initiativer, som er fuldt på linje med Toyota Industries’ sjette miljøhandlingsplan.

"Det er motiverende at arbejde sammen med vores kolleger, der er engagerede i at gøre en forskel, når det gælder klimaændringer, og i at fremme initiativer, på trods af de uforudsete udfordringer, som vi har haft i 2020. Jeg er glad for, at vores kolleger i Japan anerkender, at en stor del af den globale succes hos CDP skyldes de ambitiøse aktiviteter på vores forskellige fabrikker i Europa" udtaler Tom Schalenbourg, Director Sustainability Development, Toyota Material Handling Europe.

Toyota Material Handling Europe implementerede energipolitikken i 2019 og forpligtede sig til at skifte til 100% grøn elektricitet i regnskabsåret 2021 (slutningen af marts 2021) som en del af vores plan for at opnå nul emission fra vores fabrikker i 2030.

Toyota Material Handlings energipolitik bygger på tre søjler og sætter følgende mål for 2030:

  • Egne virksomheder skal være CO2-neutrale, med milepæle for grøn elektricitet i 2021 samt ISO 50001 certificering af alle enheder i 2025.
  • Kortlægning af emission i forsyningskæderne og samarbejde med leverandører om at udvikle alternativer med lav CO2-udledning.
    Udvikling af en komplet serie af CO2-neutrale produkter og løsninger i 2030, med et mål om, at alle maskiner på kundernes virksomheder er CO2-neutrale i 2050.

Som en del af dette program har man på fabrikken i Bologna taget et fotovoltaisk anlæg i brug med en forventet gennemsnitlig produktion af 0,86 GWh grøn energi i 2020.


“Før vi installerede solcellepanelerne, havde vi allerede købt 100% grøn elektricitet siden juni 2016 på el-markedet. Med det aktuelle anlæg, der dækker ca. en tredjedel af vores energiforbrug, investerer vi aktivt i at øge ikke bare efterspørgslen efter, men også leveringen af grøn energi i Bologna-området. Dette giver en besparelse på 370 ton CO2 pr. år“ udtaler Andrea Raviolo, Sustainability Senior Manager, Toyota Material Handling Manufacturing Italy.
CDP-resultaterne blev formelt annonceret d. 9. december 2020, og du finder Toyota Industries Corporations pressemeddelelse her.

For at se den aktuelle blog om vores vej mod nul emission skal du klikke her.

Læs mere om Toyota Industries’ Sixth Environmental Action Plan. 

Om CDP

CDP (formerly the Carbon Disclosure Project) er en international NGO etableret i 2000 i UK, som arbejder på at få virksomheder og regeringer til at reducere udledningen af drivhusgasser samt at beskytte vandressourcer og skove.


CDP driver et globalt oplysningssystem for investorer, virksomheder, byer, stater og regioner for at hjælpe dem med at styre og forstå deres miljøpåvirkning. CDP betragtes som den mest anerkendte standard inden for miljørapportering, da den driver det mest omfattende datasæt om indsatser hos virksomheder og i byer. En detaljeret og uafhængig metode bruges af CDP til at vurdere virksomheder og tildeler en score fra A til D - baseret på omfanget af oplysning, bevidsthed og styring af miljørisici og demonstration af bedste praksisser forbundet med miljømæssig ledelse, såsom at opstille ambitiøse og meningsfulde mål.

I 2020 omfattede dette 515 institutionelle investorer (samlede administrerede aktiver: 106 billioner US dollars) samt 150 indkøbende virksomheder (anskaffelsesudgifter: 4 billioner US dollars), og der blev foretaget undersøgelser og bedømmelser af førende virksomheder verden over. https://www.cdp.net/en

 

 

For yderligere information:

Søren Vester Rasmussen 
Head of Sales Automation & Connectivity
E-mail: soren.vester@dk.toyota-industries.eu
Tlf.: +45 20683007

Fjern alle