Toyota Material Handling har opnået EcoVadis Platin

Hvert år gennemgår Toyota Material Handling Europe en vurdering af EcoVadis, der fokuserer på emnerne Miljø, Arbejdstager & Menneskerettigheder, Bæredygtig indkøb og Etik. De sidste par år har Toyota modtaget guld, men er i år blevet tildelt Platin. Dette er den højest mulige score og der betyder at Toyota Material Handling rangerer blandt de øverste 1% af virksomhederne inden for sektoren 'general-purpose-machinery'.

"EcoVadis Platin gør det muligt for os at opbygge tillid med vores kunder, leverandører og andre interessenter og det tilskynder os alle i Toyota Material Handling Europe til fortsat at integrere bæredygtighed i vores måde at arbejde på," siger Tom Schalenbourg, Director Sustainable Development hos Toyota Material Handling Europe.

EcoVadis tilbyder transparens til kunderne

Toyota bruger EcoVadis 'tredjepartsevalueringer til at skabe transparens overfor sine kunder og til at skabe performance inden for sit netværk. På grund af den voksende globale tendens til at øge forsyningskædens gennemsigtighed og ansvarlighed, inkluderer flere og flere virksomheder i stigende grad CSR-vurderinger i deres indkøbsprocesser. EcoVadis, den førende indenfor evaluering af bæredygtighed, leverer bæredygtighedsratings af mere end 61.000 leverandører over hele verden hvor den den miljømæssige, sociale og etiske præstation evalueres. Ecovadis online platform giver 175 multinationale virksomheder adgang til ratings af deres udvalgte leverandører i 155 lande.

Holdindsats

Alle Toyota Material Handlings europæiske fabrikker og lokale enheder gennemgår denne årlige undersøgelse, hvilket fører til en individuel score for hver enhed. Indtil videre har 16 ud af 26 lokale enheder opnået EcoVadis Guld. Toyota Material Handling Europas score tager højde for alle europæiske data og inkluderer også nogle performancedata fra Toyota Industries Corporation (TICO).

I 2018 modtog Toyota Material Handling Europe også den første Supplier Excellence Award fra EcoVadis for ‘Bedst Group Engagement’. Prisen repræsenterede Toyotas forpligtelse til transparens for præstationerne i alle lokale selskaber, guldrating til 30% af datterselskaberne og en top 3% placering i branchen.

Platin score

EcoVadis evaluerer fire temaer, hvor hvert tema varierer, og Arbejds- og Menneskerettigheder vejer tungest. Toyota Material Handling Europe har modtaget følgende vurdering for hvert tema:

  • Arbejds- og menneskerettigheder 80/100
  • Miljø 80/100
  • Etik 70/100
  • Bæredygtigt indkøb 70/100

Om EcoVadis

EcoVadis er verdens mest pålidelige udbyder af bæredygtighedsvurderinger for virksomheder og intelligente værktøjer til at forbedre samarbejdet for globale forsyningskæder. Bakket op af en kraftfuld teknologiplatform og et globalt team af domæneeksperter giver EcoVadis 'brugervenlige og handlingsorienterede bæredygtigheds scorekort, der giver detaljeret indsigt i miljømæssige, sociale og etiske risici i 188 indkøbskategorier og 150 lande. Toyota Material Handling Europe er blandt de mere end 45.000 virksomheder i EcoVadis-netværket, der alle arbejder med en enkelt metode til evaluering, samarbejde og forbedring af bæredygtighedsperformance for at beskytte deres brands, fremme gennemsigtighed og innovation og accelerere væksten. Find ud af mere på www.ecovadis.com.For yderligere information, kontakt:

Søren Vester Rasmussen 
Head of Sustainability, Business Consultancy Telematics
E-mail: soren.vester@dk.toyota-industries.eu
Tlf.: +45 20683007

Læs også mere om:

Bæredygtighedsrapport

Bæredygtighedsrapport

Overblik over virksomhedens forpligtelser samt fokus på områder som maksimering af kvalitet og kundesikkerhed mm.

Læs mere

Vælg Toyota

Vi er stolte af, at være verdens førende inden for produktion af højkvalitets materialehåndteringsudstyr.

Læs mere

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere

The Toyota Way

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering mest mulig effektiv - det gør vi The Toyota Way.

Læs mere

Fjern alle