Toyotas bæredygtighedsrapport 2019

Toyota lancerer den fjerde bæredygtighedsrapport

Toyota Material Handling Europe har i dag lanceret sin fjerde bæredygtighedsrapport. Rapporten giver overblik over virksomhedens bæredygtighedsforpligtelser og fokuserer på områder som maksimering af kvalitet og kundesikkerhed, optimering af mulighederne for at mennesker trives og en minimering af miljøpåvirkningen.

"Zero Muda er vores vision, da kvalitet er nøglen til at flytte og skabe vækst for virksomheder. Det er sådan vi arbejder med vores forretningspartnere, vores mennesker og med miljøet. Så lad os sammen stræbe efter nul nedbrud, nul ulykker og nul emissioner," siger Matthias Fischer, Præsident og CEO i Toyota Material Handling Europe

"Med denne fjerde bæredygtighedsrapport bekræfter Toyota Material Handling Europe sin ambition om at blive branchens førende ved at danne partnerskaber med leverandører, akademier og start-up virksomheder for at nå deres bæredygtighedsmål. Toyota Material Handling Europe støtter FN's verdensmål for bæredygtig udvikling og er partner i  EU-OSHA's kampagner for sunde arbejdspladser. Siden 2019 har ejeren af TMHE, Toyota Industries Corporation i Japan, været blandt de mindre end 40 virksomheder globalt med en dobbelt A-rating fra CDP, der er verdens førende når det gælder rating af "environmental performance".

For nylig har EcoVadis, belønnet Toyota Material Handling Europe og 15 af deres 24 lokale selskaber, heriblandt Danmark med EcoVadis Gold-niveau. Guld vil fra 2021 være minimumsstandard for alle selskaber i Toyota Material Handling.

Siden 1993 har Toyota Industries Corporation (TICO) været et af de første virksomheder, der har forpligtet sig til at implementere Kyoto-protokollen. På grund af deres systematiske tilgang er CO2-emissionerne fra deres 4 største fabrikker i Europa faldet med 2.321 ton. Man har opnået  20% mindre årlige emissioner end i 2012, mens produktionen næsten fordoblet i samme periode. Dette er en af de mange grunde til, at Toyota Material Handling Europe og 10 af dets datterselskaber opnåede en "fremragende" eller "avanceret" vurdering af  EcoVadis.For yderligere information, kontakt:

Søren Vester Rasmussen 
Head of Sustainability, Business Consultancy Telematics
E-mail: soren.vester@dk.toyota-industries.eu
Tlf.: +45 20683007

EcoVadis Guld til Toyota

Vi er blevet vurderet blandt de 3% bedste i verden inden for ”Miljø”, ”Medarbejdere og menneskerettigheder”, ”Etik” og ”Bæredygtigt Indkøb”.

Læs mere

Folk kigger på truck

Vores tilgang til bæredygtighed

Vi har tilpasset strukturen af vores bæredygtighedsrapportering for 2023, som følger rammerne i EU's ESRS og har sat vores nye 10-års mål forud for, at EU-kravene træder i kraft.

Læs mere

Billede af tekst på et whiteboard

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering mest mulig effektiv, og derfor arbejder vi efter et sæt af værdier kaldet The Toyota Way.

Læs mere

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere

Fjern alle